Krása a móda

Posilování břicha pokračuje!
Jak zvládáte lehy sedy a cvičení s tyčí? Už jste dosáhli v oblasti posilování Vašeho bříška alespoň na druhý pohled znatelných výsledků? celý článek
Pevné a ploché bříško by si přály mít snad všechny ženy. Jenže svět je nespravedlivý, každá žena má k vytouženému ideálnímu bříšku úplně jiné předpoklady.
Přejete si být neodolatelně krásná? Dřina v posilovně, dokonalý make-up, padnoucí oblečení a boty k tomu však nestačí!
Víte, které ženy jsou nejkrásnější? No přeci ty, jejichž pleť kypí zdravím, a ze kterých vyzařuje spousta pozitivní energie!
Krásná v těhotenství i po něm
Těhulky, začaly jste příliš přibírat na váze a hrozíte se, kam až se přísná červená ručička stihne do termínu porodu ještě vyšplhat? celý článek
Víte, co letos letí kromě spadaného listí poháněného větrem? No přeci aktuální módní trendy!
Jak to vypadá, když mají své dny muži, to jsme před časem viděli v reklamě na jednu velmi populární lihovinu.
Schovala jste své oblíbené šaty, tričko i minisukni do skříně a navlékla jste se do vytahaného svetru a starých džínů, protože léto je už definitivně pryč?
Nevěřte nesmyslům!
Odpíráte si sladkou čokoládu kvůli strachu z nevzhledných červených pupínků? Snažíte se omezit koupání a sprchování z důvodu Vaší suché pleti? celý článek
Obezita žen může mít vliv i na život jejich dcer. Podle posledních poznatků začínají tyto dívky menstruovat třikrát častěji než ostatní děvčata před dvanáctými narozeninami.
Snad každá z nás zná tenhle pocit, který zaútočí nejčastěji před ženskými dny, anebo v menopauze.
Většina žen, zvláště pak těch světlovlasých, touží po hustších, výraznějších řasách a je ochotna pro ně mnohé obětovat. I barvu svých očí.