Hydratační procedura vyplňování vrásek 21. století

07.11.2011 | Estetická chirurgie

Trápí Vás vrásky a ochablá kůže kolem očí? Je Vaše pleť dehydrovaná, suchá a málo elastická? Revoluční laserové ošetření s kyselinou hyaluronovou, které účinně hydratuje a vyplňuje vrásky, Vám zajistí krásnou a hladkou pleť v každém věku.

Laserové ošetření s kyselinou hyaluronovou
Kyselina hyaluronová, která spojuje kolagenová a elastinová vlákna, se hojně používá v procesu omlazování, neboť navrací pleti její pružnost. Až doposud se však vždy jednalo o invazivní ošetření. Revoluční laserové ošetření HIALUROFRAX umožňuje neinvazivní aplikaci kyseliny hyaluronové do kůže, a zároveň cílené působení na jednotlivé vrásky, pomocí speciálně vytvořeného systému tenkých jehel.

Účinné spojení dvou technologií
Přístroj HIALUROFRAX během ošetření využívá kombinaci dvou technologií. Diodový laser a frakční systém FraxPen, které společně účinně zpomalují a odstraňují následky stárnutí. Diodový laser umožňuje nanomolekulám kyseliny hyaloronové proniknout do kůže neinvazivní metodou. Zároveň stimuluje kožní buňky, urychluje jejich regeneraci a také stimuluje fibroblasty k tvorbě kolagenu. Tato metoda má dlouhotrvající účinky. Odstraňuje vrásky, obnovuje hladkost pokožky a zkrášluje ji. Frakční pero FraxPen pleť regeneruje a zlepšuje její stav. Používá se k celkovému omlazení a hloubkové hydrataci pleti. Spojení těchto dvou technologií je zárukou okamžitého a dlouhotrvajícího efektu. Pleť je hydratovaná, vrásky jsou vyplněné a Vy vypadáte mladší.  

               
Na obrázku: Frakční pero FraxPen.
      
Typy ošetření
Průběh ošetření záleží na stavu Vaší pleti. Často postačí soft systém, což je aplikace kyseliny hyaloronové pouze s využitím diodového laseru. Jedná se o nejlepší hydratační ošetření pleti za pomoci kosmetických přípravků připravených nanotechnologií. Frax systém je určený pro klienty s viditelnými hlubokými vráskami a zaměřuje se na hlubokou hydrataci pokožky a rýh hlubokých vrásek. 

                            
Na obrázku: Diodový laser.

Průběh ošetření
A jak samotné ošetření probíhá? První fázi ošetření představuje příprava pleti, pak následuje několik ošetření laserem (nejprve masáž diodovým laserem, po ní aplikace kyseliny hyaluronové). Poté se na hluboké vrásky použije FraxPen. Závěrečnou fází je aplikace masky na zklidnění pokožky a fixačního krému. Efekt vydrží až 5 měsíců.

Pro koho je ošetření vhodné
Ošetření přístrojem HIALUROFRAX je vhodné pro všechny typy pleti i věkové skupiny. Nejčastěji se používá při řešení problémů, jako je dehydratace pleti, suchá kůže, chybějící elasticita kůže, odstranění viditelných a hlubokých vrásek, ochablá pleť kolem očí, anebo celkově špatný stav pokožky. Najděte znovu klíč ke své mladistvé kráse. Více na www.ecl.cz nebo www.jett.eu.  

www.jett.eu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.