Krása a móda

Jak nosit šátek s americkou vlajkou
Když chladnou zimu vystřídá teplejší jaro, přichází čas vyměnit šály za šátky. Velké oblibě se těší šátky s motivem státních vlajek. My jsme se zaměřili na to, jak nosit šátek s americkou vlajkou. celý článek
Potrpíte si na stylovou italskou módu? Záleží Vám na originálním původu Vašeho oblečení a doplňků? Víme, kde nakoupíte pravou italskou módu, která nepochází odnikud jinud než z Apeninského poloostrova.
Pokud fandíte snowboardingu, lyžování, windsurfingu a dalším zimním, ale i vodním sportům, oblečení Roxy je pro Vás jako stvořené.
Oblíbená britská topmodelka, nádherná Kate Moss se stala letošní tváří módního oblečení Mango.
Exkluzivní dámská móda Gucci
Připadá Vám Váš šatník příliš fádní? Exkluzivní dámská móda Gucci ho okoření patřičnou extravagancí. Přinášíme Vám malou ochutnávku z letošní kolekce jaro léto. celý článek
Zara pochází ze Španělska a proto je ideální volbou pro každého, kdo miluje slunce, moře, barvy a rád si užívá života se vším všudy.
Promod nemůže pocházet odjinud nežli z Francie. Móda je neobyčejně šarmantní a historie této módní značky se datuje od poloviny 70. let.
Jen málokterá značka má tak široký záběr jako právě Reserved. Oblečení Reserved nosí ženy, muži i děti bez rozdílu věku. Dámské oblečení zdůrazňuje naši ženskost.
Módní oblečení na jednom místě - Veraal Fashion
Zatoužila jste po svůdném župánku? Anebo byste ráda obohatila svůj šatník o slušivé dámské šaty? Víme, kde najdete bohatou nabídku módního oblečení a stylových doplňků. celý článek
Esprit dnes patří mezi důležité pojmy světové módy a je synonymem kvalitní kosmetiky. Z oblečení Esprit dýchá uvolněnost a pohoda. Jak by také ne, když tato značka má své kořeny v San Francisku.
Kabelky Gucci patří mezi oblíbené luxusní doplňky. Nová módní kolekce Gucci nabízí kabelky mnoha tváří ozvláštněné nevšedními elementy: bambusovým uchem nebo několikabarevným pruhem.
Dlouho očekávaná show TOP SECRET 2012 vypukne již 12. března 2012 ve 20 hodin v Hotelu Hilton Prague. Jako vyvrcholení celého večera diváci uvidí diamantovou podprsenku v hodnotě 60 milionů...