Vybíráme večerní a společenské kabelky

07.09.2012 | Dámská móda

Vybíráte večerní kabelku ke svým společenským šatům? Anebo potřebujete kabelku k nějaké významné společenské události? Na následujících řádcích Vám přinášíme několik inspirativních tipů.

Nadčasová černá klasika 
Nadčasovou černou kabelku dekorovanou květinami využijete pro nekonečně mnoho příležitostí, a to nejen v rámci plesové sezóny.
 
Okouzlující modrá s kováním
Pokud máte ráda modrou, jistě Vás zaujme nádherná modrá kabelka se stříbrným kováním. Můžete ji nosit také přes rameno.
 
Vínové psaníčko s květinou

Kdo si potrpí na efektní ozdoby, neodolá vínově fialovému psaníčku zdobenému velkou květinou s kamínky.

Univerzální a originální tyrkysová
Pro všechny společenské události se hodí také tyrkysově zelená kabelka s mašličkou. Vedle líbivého designu nás dále zaujal jemný materiál, ze kterého je vyrobena.
 
Vsaďte na krajkový design

Máte krajkové šaty? Anebo si potrpíte na nevšední doplňky? Dolaďte svůj večerní outfit fuchsiově růžovou kabelkou zdobenou černou krajkou.
 
Kabelka pro princeznu

Jako princezna si budete připadat s kabelkou v podobě růže. Našité korálky připomínají kapky rosy. Ucho dekorované perlami dodává kabelce na luxusním vzhledu.
 
Vyberte si kabelku

Plesová sezóna se už blíží! Vyberte si svou společenskou kabelku na www.hezke-saty.cz. Že se nechystáte na ples, ani do tanečních, ale na svatbu, anebo potřebujete kabelku k jiné příležitosti? Milé nevěsty, družičky a ostatní dámy, v obchodě Hezke-saty.cz najdete kabelky mnoha typů pro všechny společenské události. Přesvědčte se samy.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.