Kabelky Guess vždy odvážné a sexy


Kabelky Guess představují vysoce kvalitní značku, a přitom jsou vždy odvážné a sexy. Není proto divu, že si je oblíbila Claudia Schiffer, Naomi Cambell, anebo Paris Hilton. Pořiďte si letos na podzim trendovní kabelku Guess také Vy. Ten luxus si můžete dovolit.

Nadčasový módní doplněk 
Kabelky Guess patří mezi nejvyhledávanější kabelky na světě, a to nejen mezi celebritami. Exkluzivní značka, kterou v roce 1981 založili v Kalifornii bratři Maurice a Paul Marciano, přináší neobyčejné spojení luxusu a přijatelné ceny. V kabelkách se snoubí dokonalé řemeslné zpracování, vysoce kvalitní materiál a originalita s nadčasovostí. Nadčasová kabelka Guess, kterou si zpříjemníte letošní podzim, bude skvělým doplňkem Vašeho outfitu ještě několik let.         


Podzimní kolekce Guess 2011

Kde nakoupit
Kabelky Guess koupíte například ve značkových obchodech Guess v Praze v Palladiu, v obchodním centru Nový Smíchov, v pasáži Myslbek v ulici Na Příkopech, v Pařížské ulici č. 19, v brněnské Olympii, ale také v mnoha internetových obchodech, kde můžete svou Guess image doplnit ještě hodinkami, anebo stylovým páskem Guess.  


Podzimní kolekce Guess 2011

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.