Milujeme kabelky z butiku Arde Style Shop


Není to žádné tajemství, jednoduše milujeme nádherné stylové kabelky z butiku Arde Style Shop. Poté, co jsme shlédli novou kolekci podzim/zima, už nás trápí jen drobnost: chceme je všechny!

Nová kolekce kožených kabelek byla nafocena exklusivně s modelkou Florence Brudenell-Bruce, která se proslavila nejen svými skvělými fotografiemi pro světové módní značky, ale také vztahem s nejžádanějšími muži jakými byli princ Harry či pilot formule 1 Jensen Button.

 

Aktuální kolekce kabelek nabízí nadčasovou eleganci, luxusní materiály a vysoce kvalitní zpracování. Novinkou je řada luxusních kožených kabelek Brook Street, jež vynikají mimořádně atraktivním designem. Kabelky Brook Street jsou ztělesněním rafinovanosti, krásy a luxusu. Jsou překrásně tvarované, opatřené bočními pásky s možností utažení či uvolnění pro zvětšení nebo zmenšení obsahu kabelky. Mimořádně luxusní nadčasové kožené kabelky Brook Street jsou ideální pro celoroční nošení a ve vašem šatníku rozhodně nesmí chybět.

Nové barvy kabelek Hepburn
Součástí aktuální kolekce jsou nové barvy nádherných kabelek Hepburn. Kabelky Hepburn jsou navrženy podle současných světových módních trendů. Jsou to kabelky, které nosí přední světové celebrity.

 

Naprosto dokonalé! Kabelky řady Barbarella
Kabelky řady Barbarella mluví samy za sebe, jsou rafinované, všestranné, udávající styl ... jednoduše úžasné. Jemná italská lakovaná kůže, velká přezka se zámkem, řetízky propojená komfortní ucha pro nošení v ruce i přes rameno. Vnitřek každé kabelky je navíc vykládán kvalitním grogrénem. Perfektní módní a praktické kabelky pro celodenní nošení. Svým šarmem a zpracováním byly tyto kabelky vybrány a oceněny časopisem Vogue. Všechny kabelky z nové kolekce najdete v butiku Arde Style Shop na adrese: www.arde.cz Luxusní butik Arde.cz je vyhlášený svou mimořádnou kolekcí, jež vídáme na zahraničních a českých celebritách. Nakupují zde přední osobnosti a je pravidelně doporučován významnými časopisy a médii.

Co se děje nového můžete sledovat i na Facebooku.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.