Oblečení z USA až k vám domů


Stále více lidí, pro které je důležité chodit v hezkém oblečení, upouští od nákupu triček v akci, kterých pak mají plný šuplík, ale raději si připlatí za kvalitní kousek, který vynikne precizním zpracováním a vkusným a nekřiklavým nádechem luxusu. Naštěstí lze na internetu najít obchody, které na takové zákazníky myslí a přináší jim širší výběr, než jaký umožňují kamenné obchody.

Nebaví vás oblečení, na kterém každý pozná, že je z obchodu, jejichž pobočky jsou v každém městě v každém nákupním centru? Také se vám zdá, že když jste v zahraničí, zboží v obchodech více odpovídá módním trendům a podezříváte oděvní řetězce, že k nám dováží starší kolekce? Chcete nosit originálnější a modernější kousky, ale nemáte možnost cestovat do ciziny? Pak je tu pro vás obchod, který se specializuje americké značky. Internetový obchod www.usaboutique.cz právě takové oblečení dováží. Najdete zde téměř tři desítky značek, a to těch nejznámějších, jako je například Calvin Klein, GUESS, Lacoste nebo Tommy Hilfiger, ale i těch na našem trhu méně známých, ale o nic méně trendovějších (leckdy naopak). Mezi takové patří třeba původně raperská a hiphoperská značka Apple Bottoms, která původní zaměření výhradně na džínovou módu rozšířila na celou oblast dámské a dívčí módy.

neodolatelne plavky Victoria’s Secret

Ideální čas na nové plavky

Synonymem pro sexy ženské prádlo je dozajisté značka Victoria’s Secret, a to i díky některým českým modelkám, kterým se podařilo stát se „andílkem“ značky: patří mezi ně například Eva Herzigová, Petra Němcová, Karolína Kurková nebo Daniela Peštová. Značka Victoria’s Secret nevyrábí pouze spodní prádlo, její sortiment je mnohem širší. Základ ale stále tvoří spodní prádlo a plavky. V těch od značky Victoria’s Secret budete na pláži nepřehlédnutelná v tom dobrém slova smyslu! Obchod www.usaboutique.cz nabízí nejširší výběr plavek Victoria’s Secret na našem trhu. Pokud upřednostňujete opalování před plaváním, budou se vám skvěle hodit trendy dvoudílné plavky s horním dílem bez ramínek, které skryjí opravdu jen to nejnutnější a vaše ramena i výstřih budou krásně rovnoměrně opálené bez vyznačených ramínek. Přiznejme si ale, plavat se v nich moc nedá, krása zde jednoznačně převažuje nad praktičností.

idealni plavky na opalovani

Sportovněji založené ženy zde samozřejmě také najdou, co potřebují – plavky, které je nebudou při plavání nebo surfování nijak omezovat. V nabídce jsou samozřejmě i plavky jednodílné, ideální do bazénu. Všechny kousky mají jeden společný prvek, a tím je ženskost. Ať už je zajištěna květinovým potiskem, rafinovaným sexy střihem nebo například šňůrkami se střapci.

Vybírat plavky můžete také z aktuální kolekce na léto 2016 od americké značky Venus. I ta se zaměřuje na ženskost a nápadité střihy. Navíc sází na moderní materiály – osoby s pokožkou citlivou na slunce ocení plavky s vysokou ochranou proti slunečnímu záření.

plavky idealni na plavani

Nemáte zrovna konfekční postavu? Nic si z toho nedělejte, málokdo má. Výhodou obchodu www.usaboutique.cz je, že můžete kombinovat různou velikost spodního a vrchního dílu. Pokud vám ani tak zakoupený kousek nesedne, můžete jej vrátit nebo vyměnit, a to dokonce po dobu 30 dnů. V usaboutique.cz si můžete být jisti, že všechno oblečení je 100% originální. Jestliže se stanete pravidelnými zákazníky, můžete nakupovat s 3% věrnostní slevou.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.