Móda je barevná hra, která nás baví!


Také nepatříte mezi věčné lovkyně módních kousků podle nejnovějších trendů, ale ani nechodíte od jara do zimy v džínovém nebo v černém stejnokroji? Pak máte jistě svůj osobitý styl a móda Vás baví.

Soutěž a vystyluj se jako flamingogirl, vyfoť se do 17. 11. 2013 a vyhraj vouher na model za 2000 Kč v našem butiku!! 

Detaily na www.Flamingopark.cz

Podívejte se, jaké nosí modely Flamingogirl!  

Oblékání je radost

Pokud jste se dostala při čtení až sem, zcela jistě nejste otrokyní módy, ani šedou myší bez nápadu, nýbrž hravá žena, která se obléká pro radost, a volbou oblečení vyjadřuje svou náladu. Chcete vypadat šik, a zároveň se cítit pohodlně po celý den. Chcete se moderně oblékat, ale nehodláte celý svůj měsíční příjem rozpustit v buticích. V tom případě Vás jistě zaujme nová kolekce oblečení pro Flamingo girls. Pohodlné ležérní dámské oblečení vyvedené v krásných podzimních barvách, pyšnící se zajímavými střihy a rafinovanými detaily.

Lehké svetříky letí!

Svetříky Pudding stylově doladí Váš elegantní i sportovní outfit. Který ale vybrat? Zelený, růžový, fialový, anebo třeba šedý? Pokud se nemůžete rozhodnout, pořiďte si rovnou dva. Lehký svetřík se hodí mít po ruce v každém ročním období.

Když šaty, tak originální

Malé černé šaty se sice hodí takřka pro všechny příležitosti, ale nosit je stále dokola by byla pořádná nuda. Takže doporučujeme zvolit nějaký originálnější model. Ať už jste decentní dáma, nebo rozverná dívka, ve Flamingoparku si určitě vyberete.

Zkuste japonské kalhoty

Také je Vám nepohodlné, být celý den v těsných kalhotách? Vyměňte je za kalhoty volnějšího střihu. Japonské kalhoty s gumou v pase a řasenými nohavicemi jsou nejen pohodlné, ale také módní a stylové. A nebojte se zvolit výrazný barevný odstín. Svůj look pak můžete dotvořit lehkým svetříkem a veselými doplňky.

Kde najdete více inspirace

Pro více hravé módní inspirace nalistujete stránky www.flamingopark.cz, anebo rovnou navštivte Flamingopark Boutique Design Shop v Truhlářské 29 v Praze. Najdete zde svetříky, kalhoty, sukně, šaty, trička a mnoho dalšího.

Lookněte na lookbook!

A pozor, již brzy najdete jak na webu, tak v butiku tzv. lookbook, který Vám poradí šikovné stylistické triky pro pěkně vystylovaný look. Budete překvapena, kolik outfitů se dá s pár kousky oblečení vykouzlit. Pokud budete chtít, můžete si je samozřejmě v obchodě sama vyzkoušet. Jen pro zajímavost dodejme, že pořízení kompletního modelu Vás vyjde levněji, než kdybyste kupovala všechny kousky jednotlivě. A kromě dobrého pocitu, že ušetříte Vás může dále hřát u srdce, že veškeré oblečení bylo navrženo a vyrobeno v souladu s ECO a FAIR TRADE principy.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.