Originální outfit dělá dámu dámou!


Pokud patříte mezi elegantní dámy, které si potrpí na osobitou módu, jistě Vás nebaví nosit tuctové kostýmky doplněné bílou halenkou a pečlivě volíte svršky do svého šatníku. Že málokdy natrefíte na kousky, které Vás dokážou skutečně zaujmout? Ve kterých si připadáte jedinečná? Navštivte módní ateliér Zdeňky Kuřitkové.

Móda má být pro radost
Formální příležitosti se sebou často přinášejí dilema volby mezi osobitostí, pohodlím a společenskými konvencemi. Dámy, které milují individuální módu, a přitom si zakládají na decentním vzhledu, často před zrcadlem váhají, jaký model obléci. A protože nechtějí riskovat prohřešky proti společenským konvencím, drží se raději zpátky. Výsledkem je, že většina dam nosí podobné oblečení. Také si říkáte, že je to škoda? Že by móda měla být pro radost? Totéž si myslí módní návrhářka Zdeňka Kuřitková, která společně se svým týmem vytváří originální a nadčasové modely pro všechny příležitosti. Tedy nejen na plesy, svatby a do zaměstnání, ale také pro volný čas.

Deny fashion

Originální tvorba
Spokojené česky, slovensky, ale i německy nebo francouzsky mluvící zákaznice si nejvíce pochvalují originální tvorbu, neboť jedinečnost modelů vylučuje nepříjemné situace, kdy potkáme ženu v podobném nebo dokonce ve stejném oblečeni, a mimořádnou kvalitu provedení, která je dána volbou materiálů – nejčastěji se jedná o přírodní materiály, jako je bavlna, len, přírodní hedvábí či viskóza. Velký podíl ruční práce (háčkování, batika, patchwork, aplikace, ruční a strojové pletení) činí z každého kousku unikát, který má hodnotu. To ovšem neznamená, že by originální modely měly vysoké ceny. Naopak.

Deny fashion

Osobní přístup a poradenství
Co dále oceníte, to je osobitý přístup. Modely paní Zdeňky dámám sluší a činí je výjimečnými především proto, že se při jejich vytváření klade mimořádný důraz na individualitu každé ženy. Pro úplnost dodejme ještě, že úprava na tělo je zde naprostou samozřejmostí. Stejně jako poradenství, což nejvíce zajímá právě ty z nás, které váháme, co si můžeme vzhledem ke svému postavení a věku dovolit, a co ne. V ateliéru Deny Vám rádi zdarma poradí také s výběrem doplňků, a pokud si budete přát, můžete si vybrat z jejich sortimentu. Anebo si nechat zhotovit módní doplněk podle vlastních představ. To je ostatně také vhodný tip na dárek pro maminku nebo kamarádku.

Více inspirace pro Váš šatník
Na fotografiích bohužel vidíte pouze malou ukázku unikátních modelů. Více inspirace pro Váš šatník načerpáte na stránkách www.deny-zk.cz, anebo na mezinárodním veletrhu módy STYL KABO na Brněnském výstavišti od 16. do 18. února 2014, kde se můžete s originálními modely paní Zdeňky Kuřitkové seznámit blíže. Buďte také Vy sama sebou a noste módu pro radost!

Deny fashion logo

Salón Deny je pravidelným účastníkem i dalších světových veletrhů, mezi nimi také Móda Praha nebo InNaTex ve Frankfurtu nad Mohanem.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.