Na mém blogu najdete především outfity, říká Leona...


...autorka blogu Ilovefashion-lea.blogspot.cz.

Jak se zrodil nápad, že si budeš psát módní blog? Čteš také ostatní blogy? Máš nějaké blogerky kamarádky, se kterými se vzájemně inspirujete?
Vždycky jsem se ráda oblékala, pak jsem začala sledovat různé fashion blogy a řekla jsem si, že si taky jeden založím. Kamarádek mám už celkem dost, ale koho jsem poznala díky blogu je jen Lucka (http://www.luciesumova.com/) Jinak znám i jiné blogerky, ale ty jsem znala ještě předním, než si blog založily např.http://melange-iv.blogspot.cz/ a http://josefinasfashion.blogspot.cz/ každá máme jiný styl oblékání, ale určitě se občas inspirujeme. Třeba s Luckou se nám často stává, že si koupíme stejné oblečení a nevíme o tom.
 
Jak se ráda líčíš? Jakými z letošních trendů v líčení ses nechala inspirovat, a které Ti naopak nic neříkají? A proč?
Nelíčím se podle toho, co je zrovna trendy. Většinou si udělám linky, řasenku, nějaký lesk a jde se. Když mám chuť, tak si dám nějakou barevnou rtěnku, to se mi moc líbí.



Jak pečuješ o svou pleť? Máš nějaké oblíbené kosmetické produkty, na které nedáš dopustit?
Mám toho doma celkem dost a tak to střídám. Nejradši mám micerální vodu od značky Bioderma a super je Garnier pure 3in1.
 
Kdybys měla sama vyvinout nějaký kosmetický produkt, co by to bylo? Jinými slovy je něco, co Ti na současném trhu chybí?
Byla by super třeba nějaká mast, co si dáte na pupínek a on hned bude pryč!
 
Sáhneš občas po domácích pleťových maskách nebo jiných prostředcích?    
Včera jsem zrovna jednu zkoušela. Vezmete lžičku želatiny a lžíci mléka, dáte na 10 sekund do mikrovlny a nanesete na nos. Pomůže to na černé tečky.

Na Tvém blogu jsem narazila na tekuté krystaly. Můžeš tento kosmetický přípravek našim čtenářkám trošku přiblížit? Máš zkušenosti s více druhy tekutých krystalů?  
Tohle jsou moje první krystaly, tak bohužel nemohu moc porovnávat. Ale určitě by si je měl pořídit ten, kdo má zničené vlasy, ať už barvením, žehlením, anebo ondulací. Je to skvělá a věc, která pomůže.



Jak se ráda oblékáš? Kde nakupuješ a odkud čerpáš svou módní inspiraci? Preferuješ nákupy v e-shopech, anebo si raději všechno pěkně vyzkoušíš?
Neumím přesně určit svůj styl, oblékám se podle nálady. Inspiraci čerpám u blogerek (hlavně zahraničních). Lidmi na ulici se u nás ve městě bohužel moc inspirovat nedá. Nákupy preferuji v kamenném obchodě, ale občas si i něco objednám, pak se těším na balíček jako blázen.

Která v uvozovkách národní móda (americká, francouzská nebo třeba italská) Ti nejvíce sedí? 
Nejvíce mi asi říká móda v USA, taková uvolněná a originální.
 
A co boty? Preferuješ chození na vysoké noze, nebo spíše balerínky či žabky? Máš nějaký tip pro čtenářky s velkým číslem boty, které si přejí, aby se alespoň opticky přiblížily Popelčí velikosti?  
Určitě mám radši podpatky, vždycky jsem chtěla být hodně vysoká, tak mi to aspoň podpatky dopřejí. Samozřejmě když vím, že budu někde hodně chodit, tak si raději vezmu nějaké sandálky. Čtenářkám s velkou nohou bohužel nevím co poradit, já sama mám nohu 37, prostě ať to neřeší každý má něco.



Co ty a lakování nehtů? Experimentuješ v létě více s nehty na nohou nebo na rukou?
Abych pravdu řekla, tak moc ne. Prostě si nalakuji nehty na červeno, nebo jinou barvu a hotovo.

A poslední otázka. Jaké se Ti líbí vůně? Mohla bys doporučit našim čtenářkám nějaký parfém pro letošní podzim?  
Já mám ráda vůni Gabriela Sabatiny, ta je skvělá.

Děkujeme za rozhovor.
Taky Vám děkuji!

Ilovefashion-lea.blogspot.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.