Proč blogerky válcují modelky


Twiggy, Claudia Schiffer, Kate Moss a další krásné modelky jsou pro mnoho žen vzorem, ovšem pro naprostou většinu z nich naprosto nedostižným. Fashion blogerky mají ke svým čtenářkám mnohem blíže. A to je ten hlavní důvod, proč v popularitě válcují modelky.

Kostymérky a režisérky vlastního života
Donedávna to byly jen modelky nebo herečky s dokonalou postavou, jejichž outfity jsme se nechaly inspirovat, a nejednou se snažily ubrat nějaký ten kilogram, aby nám to slušelo stejně jako jim. Před několika lety však vstoupil do světa módy naprosto nový fenomén – MÓDNÍ BLOGERKY. Na rozdíl od modelek, dokonalých loutek předvádějících oblečení předních módních návrhářů, jsou fashion blogerky kostymérky a režisérky vlastního života, tolik podobného tomu našemu.

Svým čtenářkám nadosah
Módní blogerky k nám mají blízko a my navštěvujeme jejich blogy nejen pro inspiraci, jak vyladit náš outfit, ale také proto, abychom s nimi sdílely jejich každodenní starosti a radosti tolik podobné těm našim. Módní blogerky jsou nadosah svým čtenářkám, které je vnímají jako své virtuální kamarádky. Módní blogerky představují mnohem dostupnější a přijatelnější módní ikonu, a proto ve své popularitě ony křehké nedostupné krásky nemilosrdně válcují.   



Vyberte si i Vy svou módní blogerku www.Blogerky.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.