Kde načerpat inspiraci na gelové nehty?


Také Vás baví pečovat o své ruce? Zkoušet nové barvy laků a dekorací na nehty? Hledat inspiraci na blozích, u kamarádek, anebo v nehtovém studiu? Máme pro Vás ještě jeden šikovný tip, kde najdete spoustu inspirace a rady a na gelové nehty.

Zkrášlující tipy pro Vaše nehty

Zdobení nehtů se takřka bez nadsázky stalo součástí denního líčení. Své ruce ukazujeme ostatním stejně tak často jako tvář. Pokud Vás baví o sebe pečovat a máte svůj osobitý styl, Vaše péče o nehty jistě nekončí u bezbarvého laku a krému na ruce. Sledujete nejnovější trendy a možná také navštěvujete beauty nebo fashion blogy, kde je spousta inspirace, fotek gelových nehtů a také rady na gelové nehty. Spoustu zkrášlujících tipů pro Vaše nehty můžete najít také na stránkách e-shopu Nehtyprofi.cz.

Fantazii se meze nekladou

A jak pečovat o své nehty? Ozdobné tipy, přírodní tipy, průhledné tipy, barevné tipy, extra dlouhé tipy, nehtové tipy Air Brush, tipy French Wrap, stačí jen vstoupit do příslušné kategorie, kde si rovnou můžete také vybrat zboží, které budete pro své krásné nehty potřebovat. Laky, razítka na nehty, zdobicí folie, drahokamy, zirkony, nitky, květiny, nálepky a mnoho dalšího – včetně kompletního vybavení domácího nehtového studia. Ozdobte si své nehty dle Vaší fantazie a nálady, buďte trendy a slaďte je se svým outfitem! Vše potřebné nakoupíte ve specializovaném internetovém obchodě www.nehtyprofi.cz, kde najdete i praktické návody, jak na to.

Kam pro více inspirace

A na závěr máme pro Vás ještě jeden tip. Na veletrhu kosmetiky a kadeřnictví INTERBEAUTY PRAGUE od 18. do 19. 10. 20013 na výstavišti Praha Holešovice, který je největším veletrhem krásy v České republice, načerpáte inspiraci nejen pro své nehty, ale také pro vlasy a další kamínky do mozaiky Vaší krásy.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.