Gelové nehty zvládnete i sama. Poradíme Vám, jak na to!


Nemáte dobrý pocit ze svých nehtů? Třepí se Vám a lámou, takže je nemůžete nechat dorůst do požadované délky?

Zkrášlete své ruce nehtovou modeláží! Gelové nehty zvládnete i sama. V našem článku se dozvíte, co všechno potřebujete, i kompletní postup.

Základem jsou výbava a znalost postupu. Málokterá z nás se může radovat z opravdu pevných a zdravých nehtů, které se nelámou. Naštěstí ve světě krásy najdeme recept na každý problém. Efektivní řešení pro nedokonalé nehty nabízí modeláž. Že máte obavu, aby umělé nehty Vaše přírodní ještě více nezničily? Nemusíte, umělé nehty se vyrábějí ze zdravotně nezávadného a prodyšného materiálu. Samozřejmě je třeba dbát na kvalitu, nedoporučujeme proto nakupovat nehty na neprověřených e-shopech nebo dokonce na tržnicích. Pokud nechcete pravidelně chodit do nehtového studia, můžete si umělé nehty udělat sama. Chce to jen znát postup a mít to správné vybavení.

Koupit sadu je vždy výhodnější
Nejčastější druh umělých nehtů představují gelové nehty. Vše potřebné pro jejich úpravu, UV lampou počínaje a dekorací konče, se dá koupit prostřednictvím specializovaného e-shopu. Než ale kupovat vše jednotlivě, vyplatí se pořídit výhodnější sadu na gelové nehty. Díky kompletní sadě máte navíc jistotu, že na nic nezapomenete, což je podstatné zejména pro dámy, které s domácí modeláží začínají. Lampa, gely, pilníky, odstraňovač kůžičky, nic nesmí chybět.  Pak už to chce osvojit si postup.

výhodnější sada na gelové nehty

Gelové nehty pro začátečnice
Jestliže patříte mezi začátečnice v oboru nehtové modeláže a třífázový postup Vám připadá příliš náročný, anebo si chcete ušetřit práci, vřele Vám doporučujeme pořídit inovativní sadu na gelové nehty RockLac, jejíž laky se nanáší přímo na přírodní nehty. Nepotřebujete žádné další přípravky, a dokonce ani tipy na lepení! Vybrat si můžete celkem z 30 krásných barevných odstínů.

gelové nehty RockLac

Náš tip: Sadu RockLac lze použít i pro zpevnění přírodních nehtů.

sada na gelové nehty RockLac

A jaký je postup při práci s touto sadou?

1. Nehty vydesinfikujeme a v případě potřeby také zapilujeme do požadovaného tvaru, odstraníme kůžičku a odmastíme pomocí tekutiny OFF.
2. Vybereme si požadovaní odstín, který aplikujeme na odmaštěné nehty v tenké vrstvě, kterou vytvrdíme v LED lampě po dobu 30 sekund (v UV lampě po dobu 2 minut).
3. Nalakujeme nehty druhou vrstvou laku ROCKLAC a opět vytvrdíme v LED lampě po dobu dvakrát 30sekund (nebo v UV lampě po dobu 2x2 minuty).
4. Výsledný efekt je oslňující lesk a krásná celistvá vrstva na nehtu.
5. Pokud chceme, aplikujeme nehtový olejíček pro výživu kůžičky. Hotovo, můžeme se pyšnit krásně upravenými nehty po dlouhou dobu.
6. Pro odstranění odrostlé vrstvy laku ROCKLAC použijeme opět odstraňovač OFF, který aplikujeme na folie k tomu určené, a každý nehet zvlášť zabalíme do folie a necháme působit cca 5 minut. Poté folii stáhneme z nehtu a lak ROCKLAC odstraníme pomocí pomerančového dřívka. Ihned můžeme znovu aplikovat lak ROCKLAC.

Barevné nebo francouzské?
Další postup záleží na preferovaném stylu. Pokud chcete jednobarevné nehty, nanesete zvolenou barvu laku. V případě francouzské manikúry vytvoříte bílý okraj. Poté necháte každý nehet znovu zapéct.

Je libo zdobení?
Oblíbeným doplňkem na nehty jsou různé druhy zdobení. Kytičky, hvězdičky, delfínci, peříčka, hologramové nitě, jemné síťky, motýlci a další. Velké oblibě se těší také kamínky Swarovski. Po aplikaci zdobení je třeba ještě nanést vrstvu UV lesku a nechat naposledy zapéct.

Zdobené nehty

Náš tip: Pokud jsou pro Vás umělé nehty španělskou vesnicí, zajděte si poprvé do nehtového studia, podívejte se, jak se to dělá. Některé salony nabízí i kurz modeláže nehtů, díky kterému vše snáze pochopíte a příště si jistě sama poradíte. Od věci není ani podívat se na některé video, například na některém z beauty blogů.

Neutrácejte za návštěvy nehtových studií, když nemusíte! Vše pro Vaše krásné nehty pořídíte v internetovém obchodě www.nehtik.cz. UV lampou počínaje a pestrou paletou různých druhů zdobení konče.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.