Staňte se hvězdou plesové sezóny


Plesová sezóna je právě v plném proudu a jako správná milovnice takové slavnostní události se toužíte stát hvězdou každého plesu, na který zavítáte.

Právě krásné plesové šaty, které budou pro vás jako přímo stvořené, jsou alfou a omegou pro výjimečný plesový look. Podle čeho se ale poznají ty pravé?

Vsaďte na dokonale padnoucí šaty

Dobře padnoucí plesové šaty, které budou jemně kopírovat vaše ženské křivky, potlačí tělesné nedostatky a naopak zvýrazní vaše přednosti, to je to, co přesně potřebujete. Pokud chcete dosáhnout co nejdokonalejšího vzhledu, měla byste hledat šaty lichotivé k vašim tělesným proporcím.

Tipy pro plnější křivky

saty vhodne pro plnejsi postavu

Tipy pro štíhlou postavu

saty pro stihlou postavu

„Pokud se zrovna nemůžete chlubit dokonalými křivkami modelky, pak sáhněte po méně přilnavých šatech z kvalitního a pevnějšího materiálu. Áčkový střih bude pro vás v tomto případě ideální. Pomůže vám zakrýt případné nedostatky a je schopný vám opticky vymodelovat žádoucí štíhlý pas. Štíhlé dámy, vy si naopak můžete dovolit pouzdrové šaty obepínajícího střihu, ale obecně platí, že si můžete vybírat střih i barvu šatů libovolně na základě vašeho vkusu,“ radí Marie Rozsypálková, majitelka módního obchodu MARY Fashion a zároveň dodává: „Pokud k tomu ještě zvolíte výraznější šperky, na které bude vaše okolí upínat svůj zrak, pak si můžete být jistá, že bude váš celkový dojem úspěšný a vaše sebevědomí tak dostatečně podpořeno :-)“

vyrazne sperky ozivi jednoduchy outfit

Věnujte velkou pozornost i barvám

Při nákupu šatů byste měla velkou pozornost věnovat také barvám. Některé totiž mají skvělou schopnost vás rozzářit, v jiných zase můžete působit zbytečně pobledle a nevýrazně. A vám jde samozřejmě o to najít takovou barvu, která bude hrát ve váš prospěch. Způsobů, jak najít pro sebe ty pravé odstíny, je hned několik. Buď můžete hledat a zkoušet nebo se nechat inspirovat tónem své pleti. „Šaty světlejších či výraznějších barev budou slušet hlavně dámám s tmavší opálenou pletí a naopak dámy se světlejší pletí by se měly vyhýbat světlým pastelovým barvám, ve kterých by působily ještě více jako bledulky,“ doporučuje Marie Rozsypálková z MARY Fashion.

Důvěřujte svým instinktům

Vhodný střih, dobře zvolená barva a dokonce ani to, jestli jsou vaše vysněné večerní šaty podle nejnovějších trendů, není vůbec to nejdůležitější, co ovlivní váš výsledný vzhled. Vždy je nutné důvěřovat svým instinktům, především pak tomu, jaký dojem sama ze sebe máte a jak se v šatech ve skutečnosti cítíte. Navíc většinou platí, že ty šaty, které vás zaujmou na první pohled, jsou obvykle skutečně ty pravé.

Náš tip pro vhodné kombinování doplňků a obuvi

tip pro vhodnou kombinaci doplnku a obuvi

Bavte se, tančete, neseďte v koutě.… vždyť na ples jdete „ZAZÁŘIT“. Vaše MARY Fashion.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.