Ahoj holky, už nějakou dobu přemýšlím o zvětšení prsou, ale nejsem si jistá, kam se obrátit. Chci, aby prsa vypadala přirozeně, ne přehnaně velká, ale zároveň mám trochu strach a opravdu potřebuji najít zkušeného odborníka, který dělá fakt krásné a přirozené výsledky. Máte některá zkušenosti nebo byste mi mohly doporučit nějakou dobrou kliniku či lékaře? Budu vám moc vděčná za jakýkoli tip!
Zdravím, já ti doporučím MUDr. Ivana Justana. Sama jsem byla u něj na zvětšení prsou a byla to naprosto pozitivní zkušenost od začátku do konce. Prsa mám krásně symetrická, vypadají úplně přirozeně, žádné nafouklé balony, prostě přesně tak, jak jsem si přála. Líbil se mi jeho profesionální přístup — všechno mi pečlivě vysvětlil, žádné zbytečné sliby, prostě realita, a taky se o mě skvěle postaral po zákroku, žádné komplikace, všechno proběhlo hladce. Kdybych měla doporučit někoho na zvětšení prsou, bez váhání ho doporučím, protože jeho výsledky i přístup jsou opravdu špičkové https://justan.cz/sluzby/plastika-prsou
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...