Zvětšení prsou

Sonička | 25.01.2025 19:20

Holky, po porodu a kojení uvažuju o plastice prsou. Máte někdo zvětšení prsou za sebou? Dáte doporučení na dobrého operatéra a kliniku - Havířov a okolí?

Stanička | 17.03.2025 9:48

Přeji hodně štěstí a hlavně ať jste spokojená! Já jsem si vybrala pana doktora Justana a určitě jsem chybu neudělala. Ale bohužel není z vaší oblasti. Brno, Praha. Ale kdyby náhodou, tak fakt doporučuji. Férový přístup, řekne co sedí vaší postavě/hrudíku. Prsa naprosto perfektní. Stejně jako pooperační péče a klinika. :)

Hana | 28.01.2025 22:20

Zdravím, mě na klinice v Havířově čeká augmentace za 3 týdny a hrozně se těším :) Toužila jsem po tom roky a loni na narozeniny mě manžel překvapil a na operaci jsem od něho dostala peníze :) Mám na kliniku taky výborné reference od kamarádek, a taky můžete mrknout na jejich stránky www.primed.clinic/zakroky/zvetseni-poprsi-implantaty-augmentace 

Juli | 26.01.2025 16:35

Já sama jsem dlouho váhala, ale dnes jsem za své rozhodnutí do toho jít nesmírně vděčná. Po dvou dětech a kojení moje prsa ztratila objem a tvar. Cítila jsem se méně žensky a sebevědomí bylo na bodu nula. Po důkladném zvážení a konzultacích s lékaři jsem se rozhodla pro augmentaci. Povedlo se udělat původním tvar i objem, vypadá to dobře a cítím se skvěle. Celý proces proběhl velmi profesionálně, chválím konzultace s plastickým chirurgem, předoperační vyšetření, pomoc s výběrem velikosti a typu implantátů, prostě paráda ve všech směrech. Byla jsem na Primed Clinic u MUDr. Havránka.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.