Zkušenosti s darováním vajíček

viky.beckham | 11.07.2025 15:38

Hezkej pátek všem :) Dvě děti už mi běhají po bytě a další do party neplánujeme… ale říkám si, co kdybych pomohla někomu jinému k podobnému štěstí? Máte někdo osobní zkušenost s darováním vajíček? Budu ráda za jakékoliv zkušenosti, hlavně co se týče samotných klinik.

martina.marna | 17.07.2025 22:11

To chápu, taky nemám zrovna za rohem .. Ale za mě to tam fakt stálo za to. Já jsem si právě předtím docela hledala různý recenze a ta IVF klinika ve Zlíně mi z toho vyšla nejlíp. Určitě je to hlavně přístup personálu, všichni byli hrozně milí, lidský a zároveň profesionální. Měla jsem z toho dobrý pocit už od prvního kontaktu. Navíc mají krátké objednací lhůty, a to i na darování vajíček, což není všude běžné. A celkově to prostředí je klidné, ne jak někde v nemocnici, spíš až takové rodinné, když to přeženu. Ta fianční kompenzace mi taky přišla férová.

viky.beckham | 16.07.2025 21:20

Díky Marťo. Já jen ten Zlín mám trochu daleko :( Jaký jsou podle tebe ty jejich hlavní výhody oproti jiným klinikám?

martina.marna | 15.07.2025 22:38

Ahojky, já osobně jsem vajíčka darovala a můžu říct, že to byla dobrá zkušenost. Byla jsem na IVF klinice ve Zlíně. Kdyžtak posílám info, pokud by si chtěla vědět víc jak to tam funguje https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Všechno mi tam pořádně vysvětlili, probíhalo to bez stresu a celý tým bl moc fajn. Na začátku je samozřejmě vyšetření, ale to je pro bezpečnost všech. Pokud o tom vážně uvažuješ, určitě se tam zajdi poradit, mají fakt příjemnej přístup. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.