Hezkej pátek všem :) Dvě děti už mi běhají po bytě a další do party neplánujeme… ale říkám si, co kdybych pomohla někomu jinému k podobnému štěstí? Máte někdo osobní zkušenost s darováním vajíček? Budu ráda za jakékoliv zkušenosti, hlavně co se týče samotných klinik.
To chápu, taky nemám zrovna za rohem .. Ale za mě to tam fakt stálo za to. Já jsem si právě předtím docela hledala různý recenze a ta IVF klinika ve Zlíně mi z toho vyšla nejlíp. Určitě je to hlavně přístup personálu, všichni byli hrozně milí, lidský a zároveň profesionální. Měla jsem z toho dobrý pocit už od prvního kontaktu. Navíc mají krátké objednací lhůty, a to i na darování vajíček, což není všude běžné. A celkově to prostředí je klidné, ne jak někde v nemocnici, spíš až takové rodinné, když to přeženu. Ta fianční kompenzace mi taky přišla férová.
Díky Marťo. Já jen ten Zlín mám trochu daleko :( Jaký jsou podle tebe ty jejich hlavní výhody oproti jiným klinikám?
Ahojky, já osobně jsem vajíčka darovala a můžu říct, že to byla dobrá zkušenost. Byla jsem na IVF klinice ve Zlíně. Kdyžtak posílám info, pokud by si chtěla vědět víc jak to tam funguje https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Všechno mi tam pořádně vysvětlili, probíhalo to bez stresu a celý tým bl moc fajn. Na začátku je samozřejmě vyšetření, ale to je pro bezpečnost všech. Pokud o tom vážně uvažuješ, určitě se tam zajdi poradit, mají fakt příjemnej přístup.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...