Zkušenosti kosmetika

martina.marna | 18.05.2023 9:30

Ahoj holky, téma kosmetiky je tady mraky a než by to člověk vše prošel..Tak se ptám, blíží se léto(snad se dočkáme i suníčka). Hoďte mi sem tipy na nějakou hydratující, pečující kosmetiku, opalováky atd.Prostě co na jaře používáte nejraději? 

Nicolle | 26.05.2023 12:41

Opalováky jedině od MilujuBio Alphanova. Ty mě přijdou nejlepší. Hlavně jsou i pro děti, takže nemusím řešit další navíc. Beru jak olej tak i krím. Děcka mažu krémem, sebe olejíčkem. Já mám oleje raději. Josu voděodolný, takže nemusíte dokola pořád přemazávat. :) 

Hlinicka | 25.05.2023 14:31

Za mě je určitě hodně důležité používat kosmetiku i proti vráskám , jelikož sluníčko pleť poškozuje a vytváří drobné vrásky, pokožka je náchylná hlavně kolem očí, takže používám od TopVet sérum s hadím jedem. Pokožku hydratuje a vyhlazuje. :) Takže na to nedám dopustit. :)

Dominika | 25.05.2023 12:06

Já si kupuju ampulky od Praxis ze stránky SoloBeauty. :) Ty mám teda mco oblíbené, beru tam jak na hydrataci pleti, tak i na vyhlazení + vitamín C. Ty si dávám teda jen večer. Je super, že je to maličké a nezaberou žádní místo, takže na dovču ideální a jedna ampulka mi vydrží i dva tři dny. :) 

Stanička | 19.05.2023 14:04

Beru asi věci od LaOrganika, jelikož je to pouze čistě přírodní, žádná chemie, velmi kvalitní suroviny, netestované. Mají tam parádní olejíčky a tónovací séra s SPF20. Tak ty si beru na jaro vždyky. :) 

Hajanaaa | 18.05.2023 18:05

Já teda používám kosmetiku od Khadi, mají ji čistě přírodní, netestovanou na zvířatech. Mají super olejíčky jak na tělo tak i oblličej, takže to hodně využívám v létě, pokožka je po nich krásní a hedvábná. :) Ale mají i fajn tuhá mýdla a vlasovou kosmetiku. :)

Alexx | 18.05.2023 13:59

Hele co se opalováku týče třeba tak já používám od Tomáše Arsova. Má tam Mango Boost, ten nádherně voní, osobně mango miluju, takže pro mě jasná volba. Zbytek dost střídám a hlavně se teda snažím hodně pít a nepíct se vyloženě na slunci, to pokožce nedělá dobře. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.