Zdravé recepty
martina.marna |
15.10.2024 17:09
Ahoj, jaké recepty zdravé děláte dětem? Případně i aby to lichotilo oku, bylo barevné a děti měli i zážitek. Díky moc za Vaše tipy.
Sarkez |
26.05.2025 20:50
U nás doma nejvíc fungují jídla, která se dají „složit“ – třeba barevné wrapy, domácí sushi z rýže a zeleniny nebo zeleninové špízy s hummusem. Děti si samy vybírají, co si dají na talíř, a díky tomu se do toho víc zapojují. Co ale hodně řeším, je voda – když už se snažím vařit zdravě a dát do toho kvalitní suroviny, nechci to kazit kohoutkovou vodou plnou chloru nebo jiných zbytků. Pořídili jsme Dionela FDN2-N10 (https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-n10-vodni-filtr/d-2142), filtr přímo na baterii. Voda chutná líp a mám klid, že i při vaření je čistá. Navíc mě přesvědčilo tohle – zásadně nepoužívají nanouhlíková vlákna, která mohou způsobovat podobné patologické změny jako např. vlákna azbestu. To podle mě hodně lidí vůbec netuší.
RybickaMala |
30.01.2025 21:33
Ahojky, přidám se s tipem :) Kam si zapisujete recepty? :) Já jsem hodně dlouho hledala něco, kam si recepty budu značit. Ale nějak mě nikdy nic nenadchlo :) Teď jsem si ale koupila tento notýsek https://www.notique.cz/collections/designove-notesy-teckovane/products/notes-ruze-kateriny-winterove-teckovany-13-21-cm a jsem z něj nadšená. Je tam i kapsa, kam si dávám svoje papírky, když si něco značím, než si to přepíšu :D tak dávám tip :)
martina.marna |
20.10.2024 20:20
Moc děkuji za inspiraci. Líbí se mi že to není klasické potravinářské barvivo plné chemie, ale naopak přírodní prášky. :)
viky.beckham |
16.10.2024 12:40
Ahoj, já dost do jídel používám zdravé barvící prášky od happypower, mají v sobě spoustu vitamínu a minerálů. Inspirovala jsem se na instagramu surovedcerky a zkoušela linecké - melounky a jahůdky, jogurtový modrý řez se spirulinou. Poté je to fajn i do ovesných kaší, muffinů a lívanců a palačinek. :)
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.