Dobrý večer, poradíte prosím, co zdravého mlsat? Od prvního jsem nasadila takovou odlehčovací dietku, ale chuť na něco dobrého občas je, poradíte?
Výběr mají velký a za mě je skvělé, že ovoce je nesířené Na trhu je sušené ovoce často sířené, což může způsobit alergickou reakci.
Taky jsem si ve Světě plodů vybrala z nabídky. Já naopak sem tam ráda kousek čokoládky. Takže za mě mám v jejich myxu rádá i kousek čokolády.
My celá rodina rádi mlsáme sušené ovoce a ořechy. Máme oblíbené od www.svetplodu.cz. Hodně jsme si oblíbili i jejich mixy.
Moc všem děkuji za komenty :) Másla od Nuts'N More jsem si hned objednala a těším se až je ochutnám :)
Zdravím a souhlasím s Jitkou - másla od Nuts'N More jsou bezkonkurenčně nejlepší :)
Dobrý večer, taky miluju ořechová másla! Skvěle zasytí a zaženou chuť na sladké, u mě to fakt funguje. Souhlasím se Sandrou, určitě si pročtěte složení - já kupuju jen tyto másla https://nutsnmore.cz/cs/
Zdravím, taky jsem dlouho s chutěma na sladký bojovala a vím, že to není lehký. Na doporučení jsem si koupila ořechové máslo a zamilovala jsem se do něj - pokud vyberete máslo s dobrým složením, jsou to vlastně zdravé tuky a ty se můžou i při dietě.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...