Výpověd v PN

Nicolle | 10.08.2023 16:42

Čau holky, potřebuju radu. Jsem v dlouhodobé neschopnosti a do schránky mi došla výpověď. Vůbec nevím proč navíc co jsem hledala, tak to není ani přece právně v pořádku? Samozřejmě jsem ji nepodepsala a zaměstnavatel si odletěl na dovolenou, takže to s ním teď nemůžu ani řešit.

Margita | 27.08.2023 11:02

Kontaktuješ je, pošleš jim tu výpověď, oni prošetří zda je podána v právu či ne. Následně pokud ne, tak by se s tebou pporadily co dál, zaplatili by advokáta a řešilo by se to soudním sporem. Tady na stránkách https://neplatnyvyhazov.cz/ na ně najdeš kontakt, případně i odpovědi na další otázky, konzultace a posouzení je zdarma, na zbytku se s Vámi již domluví. Zkus je, mamka je jim do dneška vděčná, moc jí pomohly. 

Nicolle | 24.08.2023 11:29

A to se řeší jak prosím tě? Já jsem v téhle situaci prvně a vůbec nevím jak s tím naložit. :( Manžel je tedy vytočený, nic jsem nepodepsala a hodlám to řešit, jen nemáme ždného známého právníka, co by mě mohl poradit. 

Margita | 22.08.2023 12:48

Hele zaměstnavatel ti nesmí dát výpověď pokud jsou v pracovní neschopnosti. To opravdu možné není a je to protiprávní. Je super, že si pan vedoucí odjel, evidetně to s Vámi řešit ani nechtěl. Určitě bych se podívala na Neplatný vyhazov. Oni Vám případně mohou pomoci, řešily výpověď s mojí mamkou a pomohli jí, spor vyhrála. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.