Vypadávání vlasů

Hajanaaa | 16.10.2023 9:21

Ahoj holky, mám takový nevšední dotaz. Netýká se ani tak mě jako mého muže, už dlouhou dobu ho trápí vypadávání vlasů. Respektive začal skoro plešatět. Nejdřív to začalo kouty a postupně mu začali padat vlasy i na temeni. Zkoušel všechno mozný od vitamínů, přes vodičky, šampony, mastičky. Nic nepomohlo. Mě napadla transplantace vlasů, protože vidím že ho to fakt trápí a je to mladej chlap, takže mi ho je líto. Nemáte s tím vy sami nebo někdo od Vás zkušenosti? 

martina.marna | 06.11.2023 13:06

Turecko je vyhlášeno transplantací vlasů, tady jsou služby poměrně drahé a chirurgové nemají tolik zkušeností jako právě v Turecku. Přece jen i spousta celebrit jezdí za plastikami právě tam. Tady tohle je společnost v česku https://newhair.cz/jak-to-probiha/, která to zprostředkovává. Hned po zákroku už vlasy máte, jen hodně krátké. Na kamarádovi to bylo vidět cca po 4 měsících. :) 

Hajanaaa | 25.10.2023 12:02

Moc děkuji za zprávu! Já jsem už trochu bádala na netu co a jak a dělají to tedy i u nás. Proč se rozhodl zrovna do toho Turecka, jestli to teda víte? A za jak dlouho jste viděli výsledky? 

RenatkaVl | 24.10.2023 21:00

Doporučuju nechat si udělat trichologické vyšetření, byla jsem tady https://www.clinicalhair.cz/ mají skvělý přístup a opravdu se vyznají. Pobočky mají po celé republice. Rozhodně je lepší tam jít hned a zbytečně se s tím netrápit sama.

martina.marna | 20.10.2023 12:22

Naprosto chápu jak se cítí on i Vy. Přece jen pro ženu jsou vlasy velmi důležité, ale chlapi to nemají jinak. Pokud se nerozhodnou to oholit úplně. :D Já osobně ne, ale blízký kamarád byl na transplantaci přes NewHair, provádějí transplantace v Turecku, vše zařídí od začátku až do konce. Kamarád byl nadšený z celého procesu a teď už má krásný vlasy, fakt síla. Mě by nenapadlo že to bude takhle fungovat. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.