Výbavička pro miminko

Hana | 14.09.2023 14:52

Dobrý den, maminky kde nakupujete výbavičku do porodnice, ale i potřeby pro miminko (odsávačka, monitor dechu ...)? Potřebuju vše objednat nejlépe na jednom místě.

Alexx | 30.10.2023 15:03

Margita- Hele skládá se jednoduše, to je takovej ten klik systém, takže to zvládneš i sama. Já jsem teda ho dokázala dát v pohodě i do auta.  Ovládat ho můžeš jednou rukou i co se týče toho nastavování sedátka, madla a tak. Hele my ho měli cca ty tři roky, možná trochu přes a normálně jsem ho prodala dál. Teď jsem koukala že tam mají akci a ještě záruku na 10 let a dokonce i spoustu barev nových https://www.crystalbaby.cz/joolz-tailor-day-kompletni-set-textilie-dle-vyberu-l-podvozek-black-l-madla-dle-vyberu- . :) 

Dominika | 30.10.2023 14:59

Moc děkuji za vysvětlení i odkaz. Vypadá to moc hezky, to je teda pravda a mají krásné desingy. :) Líbí se mi že to dítě využije i jako větší a není to věc kterou po malé chvíli budete prodávat. To je dobrý nápad. :) Doporučím a ukážu to kamarádce, ta si teď dělá výbavičku, tak by se jí to mohlo líbit. :) 

Hajanaaa | 27.10.2023 11:04

Domčo: Toto je pelíšek https://matysek.cz/pelisek-pro-miminko, je to plněné kuličkami a miminku to pomůže ulevit právě svalům. Je to navržené ve spolupráci s dětskou fyzioterapeutkou, takže se není čeho bát. :) Miminko se dává do pelíšku na chvíli, určitě neslouží jako postýlka a děťátko by v něm nemělo být zase moc dlouho..Navozuje pocit jako když je miminko v bříšku. :) A zároveň jej potom využijete, když je dítě větší jako sedací vak, navíc je lehký takže si jej může přenášet samo.

Margita | 27.10.2023 10:39

ALEXX, Na ty jsem se taky dívala právě. Já jsem je tenkrát viděla u Verči Kopřivové na insta a hrozně se mi líbil.. Je lehký? Skládá se snadno? Oni jsou nějak dražší co vím, ale já bych chtěla aby mě vydržel po celou dobu a nechce se mi kupovat dva kočáry. 

Dominika | 20.10.2023 16:27

HAJANAAA- Tak polštář je jako docela jasná věc. :) Ale ten pelíšek jsem neměla. To je co prosím? Něco do postýlky nebo nějaké lehátko? Jak to uvolňuje ty svaly? 

Alexx | 20.10.2023 16:10

Ahoj, já jsem teda vybírala ze stránek Crystalbaby. Vybírala jsem tam jak kočárek, nosítko tak i kosmetiku pro mě i malého. Kočárek ale určitě můžu doporučit od Joolz., pokud ještě nemáš vybráno. Vybrala jsem jak do terénu tak i do města. Větší kolečka, odpružené. Brala jsem rovnou vše v jednom, takže ja s korbou tak i s golf sedačkou. Vybrala jsem ten Joolz Day komplet, tenkrát jsem ho vychytala s nějakou slevou a vydržel teda celou dobu bez nějakých obtíží a poškození. :) 

Hajanaaa | 17.10.2023 12:50

Tak jestli můžu doporučt něco pro prcky a zároveň i pro maminku, tak to je určitě jak kojící polštář xxl tak i pelíšek pro miminka od Matýska. Oboje fakt potřebujete. :D Polštář využijete jak na spaní, kojení, jako zarářku pro prcka do postýlky nebo kamkoliv jinam či třeba potom jen k televizi na opření místo polštáře. Pelíšek je úžasný pro miminka na odpočinutí, uvolnění svalů a kloubů a na uklidnění. 

Hana | 14.09.2023 16:02

Moc děkuji za doporučení! Slevy na FEEDO DNY mají fakt velké - nakoupila jsem za necelé 4 tisíce a ještě jako dárek k nákupu jsem dostala odrážedlo KINDERKRAFT, takže paráda.

Eva K. | 14.09.2023 15:23

Maminky, já na e-shopu nakupuju už dlouho, mají fakt všechno pro prcky a za super ceny. Teď u nich probíhá velká slevová akce - Feedo dny a nabízí obrovské slevy na hodně věcí až 50%. Mrkněte na jejich stránky www.feedo.cz/feedo-dny 

Adelinda | 14.09.2023 15:02

Zdravím, já jsem všechno objednávala na e-shopu feedo.cz. Mají velký výběr věcí pro miminko a mám od nich i kočárek a autosedačku. Přihlásila jsem se i do jejich věrnostního programu - Feedo.clubu a dostávám např. odměny za nákup.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.