Vitální houby

Hvezda | 15.07.2024 10:20

Ahojky, máte někdo vyzkoušené vitální houby? Četla jsem na ně zatím pouze pozitivní ohlasy a přemýšlím že bych také vyzkoušela. Ale nevím jaké vybrat, na trhu jich je hodně. 

Denda | 16.03.2025 17:13

Holky, děkuji za tip - značka má opravdu výborné recenze a lidi je moc chválí na různých diskuzích a facebookových skupinách. Už mám objednáno a těším se až je na sobě vyzkouším.

Bohumilka | 14.03.2025 0:10

Za mě rozhodně doporučím, ale chce to vyzkoušet nejlépe na sobě. Těžko se popisují účinky, ale upřímně mi nebylo nikdy lépe. Užívám už skoro 2 roky Reishi PRO a tolik energie jsem neměla ani když jsem byla mladá. Taky se mi posílila imunita, zlepšil krevní tlak a hladina cholesterolu je zase v normálu. Jen dejte pozor na kvalitu, ta je u vitálních hub klíčová www.mycomedica.cz/eshop-reishi-pro.html

Hana | 12.03.2025 11:40

Dobrý den, moc prosím o zkušenost s vitálníma houbama? Dostala jsem na ně doporučení od známého, který si chválil účinky na tělo, prevenci, obranyschopnost ...

Alexx | 29.08.2024 9:45

Josu skvělé, přidávám se jako dlouholetý uživatel a hlavně spokojený uživatel. Pomohli mi s problémy s cystami na vaječníku. Zlepšila se mi imunita. Mám více energie a jsem i v lepší náladě. Cordyceps, reishi a outkovka. Beru je do dnes, jen si dávám občas pauzu. :) 

Stanička | 26.07.2024 9:07

Určitě mrkněte na jejich stránky https://www.houbicky.eu/faq/, mají tam toho hodně popsaného a u každé houby mají napsáno k čemu je dobrá. My kombinujeme a užívám vždy po dobu 3 měsíců, pak pauzu a opět tři měsíce. :) 

Hvezda | 24.07.2024 9:24

Díky moc za doporučení. Já jsem se už na pár dívala, ale právě vůbec tomu nerozumím. Ohledně toho obsahu hub, je pravda že někde je velmi malé procento a stojí pár korun. A užíváte jeden druh nebo se mohou kombinovat? Berete je v kuse nebo vynecháváte? 

Stanička | 22.07.2024 9:38

Určitě je potřeba vybírat podle zpracování a obsahu hub. Ty levné mají opravdu nízký obsah a není tam třeba ani dobré pracování. Za sebe mohu doporučit Houbičky.eu tam splňují všechno. Máme s nimi dlouholeté výborné zkušenosti. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.