Valentýn

Dominika | 11.01.2024 13:46

Ahoj, co vy a valentýn? Kupujete si dárky, slavíte ho nebo jej berete jako klasický den? A ti co ho slaví, čím potěšíte svoji drahou polovičku letos? 

viky.beckham | 27.03.2024 18:08

Ano ano, dárky si dáváme. Den to bereme jako takový lehce výjimečný! Zajdeme si na večeři a uděláme si hezký večer, což se letos docela střetlo i s dárkem. Dostal totiž nějaké doplňky na zlepšení výkonu v posteli. Prvně jsem si říkala, jestli to není blbý, ale pak jsem do toho šla a od té doby si to oba pochvalujeme.

Alexx | 25.01.2024 11:53

Souhlasím! Coffeespot mají skvělou kávu! My tam objednáváme taky, jejich Vánoční limitka byla výborná a jsem ráda že jsme brala velké balení. Určitě tam teď budu brát tu Zimní limitku a partnerovi tam vemu i ten termohrnek, protože svůj už má v hrozném stavu. Jinak Valentýna slavíme také. :) 

Sarkez | 22.01.2024 11:05

Slavíme a letos dostane partner kávu https://www.coffeespot.cz/valentynske-darky/ a k tomu něco sladkého. Plus půjdeme na večeři. Já jako každý rok dostanu nějakou krásnou květinu a taky něco dobrého co mám ráda. Nedáváme si drahé dárky, ale ty co máme rádi a potěší nás. Kávu z coffeespotu kupujeme už dlouho a moc nám oboum chutná, tak mu vyberu nějakou novinku na rozšíření obzoru. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.