ústní hygiena
martina.marna |
09.05.2024 22:37
ahoj, chci se zeptat, jestli používáte ústní vodu? A jestli jo, tak jak často.
Denda |
11.12.2024 8:13
Budete určitě spokojená, už je užívá i moje mamka s taťkou a taky si je chválí. Tady na ně máte přesný odkaz www.lekarnasenimed.cz/probiotika/bac-entos-oralni-probiotikum-30-tablet
Eva K. |
07.12.2024 16:02
Moc děkuji za doporučení, určitě je zkusím objednat a snad mi taky na dásně dobře zafungují. Na značku jsem četla hodně pozitivních recenzí.
Denda |
03.12.2024 23:33
Za mě spokojenost! Užívám je od značky Bac-Entos a skvěle fungují právě na problémy s dásněmi, ale i s afty a kazy. Užívám je 2x denně vždy deset dní. Hlavní je myslet na to, že po užití se hodinu nemá nic jíst ani pít. Mají je na stránkách lekarnasenimed.cz.
Eva K. |
01.12.2024 18:00
Holky, já jsem četla dobré zkušenosti s orálními probiotiky - zkoušel je někdo? Jaké doporučíte? Taky mám problémové dásně a probiotika by mohly zafungovat.
Sarkez |
26.07.2024 0:27
Holky, trpíte některá na opakované záněty dásní? Je něco, co vám pomohlo? Já jsem zkusila snad vše a nic mi nezabralo. Opravdu budu ráda za osoní zkušenost a doporučení.
martina.marna |
19.05.2024 17:30
ano ano.. zkoušela jsem už jich pár a moc jsem nepoznala rozdíl. chtěla bych nějakou ověřenou - kvalitní :)
viky.beckham |
15.05.2024 9:49
ahooj, no jasný. Používám vždy ráno a večer. Je ale velký rozdíl v nich. zůstala jsem asi až u třetí, kterou jsem vyzkoušela. proč se ptáš? hledáš nějaké doporučení?
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.