Dobrý den, letos mi bylo 40 let a už delší dobu mám pocit, že mám horší trávení a jsem nafouklá. Máte někdo podobnou zkušenost? Co se Vám na lepší trávení osvědčilo?
ano a já k tomu byla dost zavodněná, pomohly mi zelené potraviny . konkrétně odebírám chlorellu a zel ječmen přímo u výrobce green ways. tam teda je potřeba registrace, ale máte k tomu zajímavé články a navíc jste v kontaktu s jejich poradcem který pomůže s dávkováním:) teda pokud chcete...
Tady se dá objednat jejich měsíční nebo 3 měsíční kúra www.simplebiotix.cz Určitě stojí za vyzkoušení a sama uvidíte, že už cca po 1 - 2 týdnech se budete cítit lépe, břicho nebude nafouklé a budete mít víc energie. Já si kupuju 3 měsíční kúru, pak si dám pauzu a zase probiotika užívám. Na stránkách najdete i všechny informace.
Děkuji za komentář - napíšete prosím, kde bych našla víc informací a případně mohla tuto kúru objednat?
Zdravím, ono to podle mě ani tak nesouvisí s věkem jako s životním stylem. Mě je 30 let a zažívání mě taky dlouho trápilo. Zkoušela jsem toho hodně, ale nejvíc na lepší trávení funguje kúra s probiotiky, prebiotika a dalšími účinnými látkami od české značky simplebiotix.cz.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...