tlakový hrnec
viky.beckham |
20.11.2024 18:58
Ahoj holky, jaký máte nějaký funkční tlakový hrnec? Dost nad tím přemýšlím, tak budu ráda za vaše zkušenosti. :)
Sarkez |
22.12.2024 17:41
Já mám skvělou zkušenost s tlakovým hrncem od Tescomy. Je opravdu funkční a hodně se mi líbí, jak rychle připraví jídlo. Má bezpečnostní pojistky, takže je to super, když se s ním vaří. Mám variantu, která je multifunkční, takže kromě klasického vaření pod tlakem, zvládá i dušení, vaření na páře a další funkce, což je fakt užitečné. Navíc je kvalitně zpracovaný, snadno se udržuje a dobře sedí na sporáku :)
Denda |
16.12.2024 0:13
Tady na něho máte odkaz www.domo-elektro.cz/p/domo-do42707pp-multifunkcni-tlakovy-a-pomaly-hrnec-elektricky Budete s ním určitě spokojená jako já, vařím v něm pořád.
Eva K. |
14.12.2024 23:35
Holky, vložily byste mi odkaz na multifunkční hrnec. Zrovna se zařizuji v novém bytě a hodil by se mi.
RybickaMala |
13.12.2024 14:49
Jý mám doma tento https://www.tescoma.cz/tlakovy-hrnec-bio-exclusive-7-5-l a jsem s ním maximálně spokojená. Mamce se moc líbil, takže jsem jí ho vzala k vánocům :) Tak myslím, že bude mít radost.
Denda |
12.12.2024 8:16
Doporučím spotřebiče od domo-elektro.cz, mají vše kvalitní, cenově přijatelné a je to osobně vyzkoušeno. Mám od nich právě multifunkční hrnec, ale i tyčový vysavač a sušičku potravin.
Saandra |
09.12.2024 23:03
Dobrý večer, já bych si spíš koupila multifunkční hrnec - takže papiňák a pomalý hrnec v jednom, poradíte? Jaká značka ho má kvalitní a za rozumné peníze?
martina.marna |
23.11.2024 14:26
Ahoj, já už mám delší dobu od tescomy, nevím teď přesně typ ale cca 3-4 roky ho mám, funguje suprově, je fakt jednoduchý na manipulaci a opravdu Vám vydrží. Já mám celou kuchyni téměř od této značky a jsem moc spokojená.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.