Těhotenství

martina.marna | 16.12.2024 22:02

Ahoj, nedaří se nám znovu mít další dítě. Nejde mi vůbec otěhotnět, zkoušeli jsme na gynekologii asi vše a doporučila mi IVF kliniku, chci se zeptat zda je tu někdo s nějakou zkušeností. Ideálně Ostrava. Děkuju. 

Martička | 20.04.2025 11:55

Ahoj holky, taky musím reagovat na ten kurz "My Happy Baby" od Evy Kiedroňové, jak tu zaznělo. Když jsem na něj narazila (díky za tip!), chvíli jsem váhala, jestli do online kurzu investovat, ale touha dát miminku ten nejlepší start a moje vlastní nejistota mě přesvědčily. Zaplatila jsem si ho a a těším se na něho!

Saandra | 18.04.2025 0:41

Zdravím, doporučuji kurz Evy Kiedroňové  https://evakiedronova.cz/balicky-pro-rodice/to-nejlepsi-pro-miminko-od-narozeni/   Je to skvěle udělané, naučíš se tam nejen správnou manipulaci, ale i jak miminku lépe rozumět a podpořit jeho zdravý vývoj hned od začátku. Mně osobně to dalo obrovskou jistotu a praktické návody, jak na to, aby bylo miminko spokojené a my s manželem taky

Sonička | 16.04.2025 21:28

Holky, mně se po dlouhém čekání konečně splnil sen a miminko čekám :) Teď mě trápí otázka - jak na to, abych byla co nejelpší máma, která dá prckovi všechno, co potřebuje a to včetně péče. Máte doporučení na nějaký kurz, knížku, prostě něco, co mi pomůže?

RybickaMala | 29.12.2024 16:15

Ahojky, chápu, že to může být náročná situace. Zkušenost s IVF mám, i když ne přímo v Ostravě. My jsme byli na klinice IVF Zlín https://www.ivf-zlin.cz/ a byli jsme moc spokojení – skvělý přístup, moderní technologie a opravdu zkušený personál. I kdyby ses nakonec rozhodla pro jinou kliniku, doporučuji si na konzultaci připravit všechny otázky, co tě zajímají, a zjistit, jaké možnosti konkrétní klinika nabízí :)

viky.beckham | 18.12.2024 20:11

Ahoj, my byli na Repromedě, mají kliniku v Ostravě. Udělali nám několik testů, jak mě tak manželovi, nakonec byl problem u mě. Vše bylo bezbolestné, naprosto citlivě k nám přistupovali a měla jsem nízké AMH a i tak jsem teď v 3 měsíci těhotenství s vlastními vajíčky. :) 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.