Super greens

Hajanaaa | 06.03.2024 10:41

Zdravím vespolek, chtěla bych se zeptat zda někdo z Vás užívá nějaké super greens? A jak Vám to chutná? Zkoušela jsem spirulinu, ale nezvládla jsem tu chuť, nejde nějak potlačit? Mícháte to s něčím? Je to vlemi zdravé a dobré na zažívání, takže bych do toho chtěla jít, jen ta chuť. :(

Hajanaaa | 25.03.2024 8:53

Díky za doporučení. :) Koukala jsem na odkaz na ten Czech virus a docela mě to zaujalo. Já mám moc ráda lesní plody, takže jsem si ho na zkoušku objednala a doufám že to bude dobré. Dívala jsem se na recenze a ty jsou moc fajn. Právě se zažíváním bych potřebovala pomoci a myslím že tohle je dobrá cesta. :)

Hlinicka | 15.03.2024 10:27

Užívám toto https://www.czechvirus.cz/supergreen a jsem s tím spokojená. Je tam mix spiruliny, chlorelly, mladého ječmene, mladé pšenice a další vitamíny, houby, minerály. Maíjí ho ve dvou příchutích zelené jablko a lesní plody. U mě teda vede jablíčko. :) Takže chuť je moc dobrá a nedělá mi problém ho každé ráno vypít.  A ještě jsem si k němu dokoupila i ColonClean.  Pomohlo mi s trávením, zbavilo mě to nafouklého bříška a přijde mi že mám i lepší imunitu od doby co ho beru. :) 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.