Správně padnoucí podprsenka

Sarkez | 12.10.2024 23:18

Ahoj holky, potřebovala bych poradit s výběrem správné podprsenky. Mám trochu specifický problém – větší prsa, ale menší obvod, a najít opravdu dobře padnoucí podprsenku je pro mě vždycky výzva. Často se mi stává, že buď obvod nesedí, nebo košíčky nevyhovují. Máte nějaké tipy, jak správně vybírat podprsenku v takovém případě? Na co se zaměřit – třeba na střih, materiál, nebo konkrétní značky? A jak si zajistit, že podprsenka dobře drží, ale zároveň je pohodlná? Díky moc za rady! 😊

RybickaMala | 27.11.2024 20:30

Ty hele, já si myslím, že pokud ti podprsenka doma začne špatně sedět, může to být i tím, že materiál nebo tvar košíčků není pro tvůj typ prsou ideální, nebo se může stát, že podprsenka není dostatečně podpůrná. A nebo je to prostě tím, že volíš jinou velikost, no... Na tom shopu Linia mají i poradnu, kde mají uvedeno, jak nejlépe změřit prsa, aby ti vše sedlo, jak má :) 

Sarkez | 24.11.2024 21:26

Prosím tě, máš třeba typ, jak si správně změřit prsa tak, aby podprsenka padla? Já nevím, ale i když mi v obchodě prádlo sedí, tak doma nebo po kratším nošení mi prostě přestane sedět... Čím to může být?

RybickaMala | 13.10.2024 18:48

Ahoj, naprosto tě chápu, mám podobný problém – větší prsa a menší obvod, a najít dobře padnoucí podprsenku je vždycky výzva. Určitě bych doporučila zaměřit se na střihy s pevnějším obvodem a hlubšími košíčky, které ti dají oporu. Značky, které nabízejí různé obvody a velikosti košíčků zvlášť, ti mohou hodně pomoct. Co se týče materiálu, hladké a pevnější látky často lépe drží a jsou pohodlnější. Doporučuji také prádlo s širšími ramínky a bezešvým střihem, který dobře sedí i pod oblečením. Jsou to teda rady, které se osvědčily mně :D Jinak za mě se zkus podívat na linia.cz, mají tam super výběr kvalitního prádla a myslím, že najdeš, co potřebuješ. 😊

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.