Špatný zrak u dítěte

Hajanaaa | 10.09.2023 10:44

Zdravím Vás maminky. Potřebovala bych poradit, máme s mužem delší dobu pocit že náš syn špatně vidí.  Máte někdo zkušenosti s očními vadami u dětí a jak to probíhalo nebo jak to brali? Bude mu 10 let. 

RenatkaVl | 22.09.2023 12:00

Podívejte se, tady je o tom moc hezký článek https://www.doktorklain.cz/blog/miyosmart-prevratna-novinka-pro-detskou-kratkozrakost/, jestli máte možnost a jste z Liberce, tak se tam klidně i zastavte, objednejte si termín.  Nám vše dopodrobna popsali a vysvětlily. K synovi se chovali moc hezky, uklidňovali ho a opravdu ten přístup byl moc hezký. Je mu 7 let. Nakonec jsme vybrali ty čočky MiYOSMART, které pomáhají právě u té vady. 

Hajanaaa | 19.09.2023 9:22

A kolik je synovi a jak to tam probíhalo prosím? A to jste šli na objednání od dr nebo jste to nějak hledali na netu? Já se toho bojím asi víc než on. Syn nám teda řekl že něco vidí špatně, ale že to nic není. Nechce to řešit. To se potom řeší tedy brýlemi? 

RenatkaVl | 15.09.2023 14:04

Ahoj, jéé to je nadělení, ale nic se neděje, určitě bych si domluvila nějakou schůzku buď u optika nebo zašla k obvoďačce aby Vás případně někam poslala na vyšetření. U dětí se může jednat o myopii neboli krátkozrakost. Je určitě dobré, když se podchytí co nejdříve a začne se řešit. My jsme byly se synem v Liberci u Doktora Klaina, tam ná právě i vše vysvětlily a měli na nás i čas, takže nás nikdo neodbyl.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.