Špatné trávení

martina.marna | 09.04.2025 17:06

Ahoj holky, řeším už delší dobu trávení a chtěla bych se zeptat, jestli s tím taky některá nemáte zkušenost. Mívám často nafouklé břicho, pocit těžkosti, někdy i zácpu, i když se snažím jíst celkem zdravě. Začala jsem brát probiotika a i když se to trošku zlepšilo, pořád to není ono. Máte nějaký tip, co by ještě mohlo pomoct?

viky.beckham | 15.04.2025 21:03

Dávkování není úplně univerzální, takže ti s tím pomůže poradce přímo na míru. Zohlední, co zrovna řešíš, jaký máš režim a co od toho čekáš. Právě v tomhle je Green Ways dost unikátní, že dostaneš i poradenskou podporu. Já osobně to beru každý den, ale dávkování se může lišit. Určitě se s poradcem domluv, pomůže ti to nastavit tak, aby to pro tebe mělo co nejlepší efekt.

martina.marna | 11.04.2025 18:25

Děkuju moc Vikčo. A jak často ho bereš? Jednou denně, nebo víckrát? Jak to správně dávkovat, aby to mělo efekt.

viky.beckham | 10.04.2025 16:30

Čauko :-) úplně tě chápu, řešila jsem dost podobné potíže, nafouklý břicho až k prasknutí, zácpu... a to jsem si taky říkala, že jím vlastně docela zdravě. Co mi fakt hodně pomohlo a u čeho jsem nakonec zůstala, je zelený ječmen od Green Ways. Beru ho už víc než rok a je to fakt znát https://www.gw-int.net/produkt/bio-jecmen-green-ways-300-g Obsahuje hodně vlákniny, která krásně podporuje trávení, a celkově mi přišlo, že mi srovnal i vnitřní prostředí ve střevech. Nadýmání mám minimálně, břicho je „lehčí“ a zácpa úplně zmizela. A co je super, není to žádná chemie, prostě čistě přírodní produkt.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.