Spánek a nervozita
Hana |
07.05.2025 15:09
Ahoj holky, poslední dobou se mi nějak hůř usíná a přes den bývám nervozní. Máte tip na něco šetrného a pokud možno přírodního, co by mohlo fungovat?
Bohumilka |
19.07.2025 12:37
Za mě super volba, určitě nelituju, že jsem po nich sáhla. Původně jsem je začala brát kvůli trávení, ale časem jsem si všimla, že i spánek se mi výrazně zlepšil – usínám rychleji a v noci se tolik nebudím. Hlavně je to čistě přírodní produkt bez zbytečné chemie, což mě oslovilo víc než klasické prášky z lékárny. Kdo má problémy s usínáním nebo se prostě necítí úplně ve své kůži, určitě bych doporučila zkusit. Člověk má dobrý pocit, že podpoří svoje zdraví.
Saandra |
17.07.2025 1:06
Tyto minerály užívám už několik měsíců a opravdu si je nemůžu vynachválit. Začala jsem je brát hlavně ze zvědavosti, protože mi je doporučila kamarádka, která na ně nedá dopustit. Původně jsem od toho moc nečekala, ale mile mě překvapilo, jak se mi postupně začal zlepšovat spánek – usínám rychleji, spím klidněji a ráno se cítím víc odpočinutá. Oceňuju hlavně to, že jsou čistě přírodní, bez zbytečné chemie a přísad, takže mám dobrý pocit i z dlouhodobého užívání. Za mě super volba, pokud hledáte něco šetrného a funkčního.
Denda |
15.07.2025 0:45
Ahoj, úplně tě chápu, měla jsem to dost podobně – večer jsem nemohla usnout a přes den nervy na pochodu. Kamarádka mi doporučila Schindeleho minerály a musím říct, že jsem byla mile překvapená. Po cca 2 týdnech pravidelného užívání jsem začala usínat rychleji a celkově se cítím klidnější. Jsou čistě přírodní, takže pro mě super volba bez vedlejších účinků www.kamennezdravi.cz/leciva/schindeleho-mineraly-400g-v-plechove-doze
RenatkaVl |
12.05.2025 17:38
Já jsem si moc oblíbila gumídky od https://www.cbdway.cz/ mnohem lépe díky nim spím a celkově zvládám stres, navíc výborně chutnají a můžu si je vzít všude s sebou 
Simina |
11.05.2025 21:59
Zdravím, já jsem na tento olej od CBD Superhero dostala před časem tip od kamarádky a musím říct, že mi krásně funguje. Večer se po něm cítím uvolněněji a spím jak mimino celou noc. Navíc na sobě nepozoruju žádné vedlejší účinky a líbí se mi, že je přírodní.
Martička |
09.05.2025 18:53
Ahoj! Já s manželem užíváme CBD olej Relax & Sleep a je moc fajn. Má super složení (je to v podstatě kombinace kvalitního cbd oleje a bylinek na spaní - levandule a kozlík lékařsky) a oba líp spíme a cítíme se v pohodě a v klidu. Ale chce to vyzkoušet www.cbdsuperhero.cz/obchod/spanek-a-relaxace/relax-and-sleep-cbd-cbg-olej-full-spectrum-10-ml
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.