Snažíme se o miminko

Bohumilka | 21.05.2021 22:35

Ahoj, jak jste se dlouho snažili o miminko? S manželem to zkoušíme už 10 měsíců a pořád nic. Začínám pochybovat, že se to povede.

Dominika | 25.01.2024 12:31

Moc Vám gratuluji! Ano musím říct že klinika je opravdu skvělá. Já jsem tam byla darovat vajíčka a proto jsem ji i potom kamarádce doporučila. Ona tuším i tuto metodu podstoupila hned v prvním pokusu, ale sama mi o programu říkala a byla z toho nadšená. :) Proto taky tuto metodu chtěli již v prvním pokusu aby byla šance větší. :) 

Sarkez | 22.01.2024 11:30

Ano také mohu doporučit. My jsme tam byly osobně a ten přístup mě velmi překvapil. Všechno bylo na jedničku s hvězdičkou. Nám se tedy povedlo až na druhý pokus, ale měli jsme zdarma od kliniky metodu EmbryoGlue jakožto součást věrnostního programu. Což bylo tedy velmi pozorné a udělalo nám to radost. No a možná i díky tomu vše dopadlo dobře. :) Narodil se nám zdravý a hlavně NÁŠ syn. :) 

Dominika | 12.01.2024 12:02

Vždycky zálěží i na samotném věku. Každopádně doufám že se Vám nakonec zadařilo. Kamarádka byla na klinice IVF Zlín a tam byla tedy hrozně spokojená. Předtím byla na jiné klinice a tam byla docela nešťastná, až tady se jim zadařilo, udělali jim veškeré testy a poradily i s nejlepší metodou právě pro ně. Má krásnou 5 letou Zuzanku. 

Bohumilka | 28.05.2021 19:35

Děkuji všem za komenty a za napsání pravdy :) Na kliniku jsem se hned dívala, jsme s manželem z Prahy a klinika Europe IVF není daleko. Hned zítra tam budu volat a domluvím si konzultaci. Teď zase věřím, že se to povede a bude to v pohodě. Všem děkuji :)

Saandra | 26.05.2021 22:54

Holky taky chválím a nedám dopustit na kliniku https://europeivf.com/cz/ Byli jsme u paní doktorky Baťkové a byla skvělá. Konečně jsem fakt měla pocit, že na mě někomu záleží, a že se snaží ze všech sil. Taky se povedlo a to hned napoprvé a za 2 měsíce mám termín porodu.

Jituš | 24.05.2021 15:40

Je to tak. S manželem jsme se o miminko snažili 2 roky a nešlo to přirozenou cestou, protože manžel má pomalé spermie. Na doporučení kamarádky jsme navštívili kliniku Europe IVF a pak už bylo všechno v klidu a v pohodičce. Moc nám pomohli a hlavně máme zdravého a krásného syna. 

Sonička | 22.05.2021 11:41

Zdravím, je to těžké, vím to - mám taky osobní zkušenost. Neztrácejte naději, určitě se to povede. Najděte si dobrou kliniku a tam Vám se vším poradí a nabídnou možnosti, které budou právě pro Vás ideální.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.