Snaha o miminko
Adelinda |
03.05.2024 22:32
Dobrý večer, holky poradíte - na koho se obrátit, když se nám nedaří otěhotnět?
Sarkez |
17.06.2024 23:09
Ahojky :) Já vím, no... vím, že může být těžké se vyrovnat s neúspěšným snažením o miminko, ale je skvělé, že jste se rozhodli obrátit na odborníky. Klinika https://www.ivf-zlin.cz/ má opravdu dobré recenze, a mnoho párů tam našlo pomoc. Je důležité najít místo, kde se budete cítit pohodlně a důvěřovat lékařům. Z osobní zkušenosti mohu jen potvrdit, že tato klinika je špičkou!
Denda |
19.05.2024 23:23
Holky, máme s přítelem podobný problém - o mimnko se snažíme déle než rok, tak je nejspíš čas se obrátit na odborníky. Taky jsem četla jen dobré recenze na kliniku ve Zlíně, taky je oslovím a domluvím si nějakou konzultaci. Snad nám taky pomohou :)
Simina |
14.05.2024 22:33
Tady najdete víc informací o klinice a všem důležitém www.ivf-zlin.cz/poskytovana-pece Mě se na klinice podařilo otěhotnět - vyšetřili nás, doporučili IVF a pak už to šlapalo. Musím pochválit skvělé lékaře, kteří opravdu vědí, co dělají a záleží jim na Vás a hlavně profesionalitu a péči.
Saandra |
12.05.2024 23:37
Holky, co je to prosím přesně za kliniku? Mrkla bych na jejich stránky a pročetla víc informací. S manželem se nám miminko taky nedaří a asi už je čas se obrátit na reprodukční kliniku.
Hana |
06.05.2024 23:41
Zdravím, teď je toho bohužel hodně - s manželem máme stejný problém a miminko se už nějakou dobu nedaří. Zatím podle diskuzí a recenzí jsme se rozhodli pro kliniku ve Zlíně - mají velkou úspěšnost, zkušené lékaře s s dlouholetou praxí a v v léčbě jim dokonce pomáhá umělá inteligence.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.