Snaha o miminko
Bohumilka |
16.03.2024 23:53
Zdravím, prosím, jak řešit, když se mi nedaří otěhotnět? Kam se obrátit?
RybickaMala |
24.06.2024 22:08
Bohumilko, zcela jistě. IVF klinika Zlín je pravdu špičková klinika, kde jsou lékaři, kteří mají opravdu skvělé a hlavně dlouholeté zkušenosti. S nimi se budeš cítit v pohodě a věřím, že se zadaří.
Sarkez |
17.06.2024 23:16
Ahojky :) No, takto... mluvím z vlastní zkušenosti... Pokud se vám delší dobu nedaří otěhotnět, je určitě dobré obrátit se na odborníky. Určitě honem na gyndu, tam mohou provést základní vyšetření a poradit vám, jak dále postupovat :) U nás to tak bylo :) A neboooo :) Rovnou se obrátit se na specializovanou kliniku, která se zaměřuje na léčbu neplodnosti. Osobně mohu doporučit kliniku https://www.ivf-zlin.cz/, kde jsme měli velmi pozitivní zkušenost. Profesionální přístup lékařů a celková péče nám hodně pomohly :)
Bohumilka |
25.03.2024 22:22
Holky, díky moc za komentáře - dívala jsem se na jejich stránky a pročetla různé diskuze a kliniku určitě kontaktuju. Třeba mi s manželem taky pomůžou k miminku :)
Denda |
24.03.2024 20:16
Holky, taky na kliniku do Zlína docházím a teď mám před sebou IVF. Za mě kliniku určitě doporučím, mají fakt lidský přístup, mám pocit, že jim na mě a na tom, abych měla miminko, fakt záleží. Taky mají velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti a v léčbě jim pomáhá umělá inteligence.
Saandra |
20.03.2024 23:49
Zdravím, zažívala jsem něcopodobného a pak mi kamarádka doporučila obrátit se na reprodukční kliniku IVF Zlín. Tam mi pomohli, vyšetřili nás a doporučili podstoupit IVF. No a zadařilo se hned a za měsíc rodím :)
Eva K. |
18.03.2024 23:52
Já jsem na tom stejně - snažíme se 1,5 roku a pořád nic. Počkám si s dovolením na rady a komentáře.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.