Skleničky pro děti

RenatkaVl | 19.09.2023 11:00

Holky doufám, že mě tady někdo neukamenuje, ale ...věřím že každá z nás se někdy dostane do presu a nestihne třeba uvařit pro malé nebo zjistí, že už nemá ani nic na mrazáku. Chtěla bych koupit nějaké skleničky jako hlavní jídlo, příkrm pro malého, právě na chvíle kdy nestíhám nebo třeba i někam jedeme. Ale chtěla bych nějaké dobré, kvalitní, bio. Dáváte to svým dětem? 

Hajanaaa | 27.09.2023 9:36

Koukej naše oblíbená byla tahle https://www.sunar.cz/produkt/bio-zelenina-kruti-maso-cocka-olivovy-olej-2 + ještě s těstovinama a rajčatovou omáčkou. Ohřeješ a jedeš. :) Nejsou tam žádné náhražky stravy, éčka nebo nějaký prostě věci co pro děti ani nás nejsou vhodné. Jen kvalitní suroviny, zelina, maso, oliváč. 

RenatkaVl | 26.09.2023 10:31

Teď mu bylo 8 měsíců a přesně! Já jsem teda zatím kojila a přesnídávky a vše zatím dělala doma, ale už se mi párkrát stalo, mi něco chybělo nebo jsem zjistila že už nemám skleničku od sebe. :( Bio se mi líbí, snažím se kupovat i nám kvalitnější věci, takže tohle by bylo něco co hledáme. 

Hajanaaa | 22.09.2023 10:47

A kolik malému je? Nevidím vůbec nic špatného na tom dát jim jednou za čas prostě něco kupovaného. Já myslím že v dnešní době prostě i maminky už pracují a přesně jak píšeš, jedeš na výlet, dovču kamkoliv kde nemůžeš vařit a nebo mít i třeba věci v mrazáku a tak. Já kupuji od Sunaru tu Bio řadu. Mají hodně příchutí a není to vůbec špatný. :) 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.