Sexy prádlo
Sarkez |
20.09.2024 21:10
Ahojky :) plánuju překvapit manžela k jeho narozeninám a ráda bych mu udělala radost nějakým svůdným erotickým prádlem. Jenže když jsem se dívala po sex shopech, všechno mi připadá spíš laciné a ne moc kvalitní. Chtěla bych něco elegantního, co bude zároveň působit smyslně a dobře sedět. Máte tipy na osvědčené obchody nebo značky, kde se dá koupit opravdu pěkné a kvalitní prádlo? Budu ráda za jakékoliv doporučení! 😊
RybickaMala |
29.11.2024 9:52
Hele, ono to prádlo je super v tom, že je nastavitelné :) Takže ono opravdu sedí perfektně. Já jsem si koupila velikost, kterou běžně nosím a krásně mi sedělo :) Ale pokud si nejsi jistá, tak paní napiš, ona je moc milá a poradí ti, co a jak :)
Sarkez |
16.11.2024 19:20
Ahojky, tak přesně něco takového hledám, prádlo, které je elegantní, ale zároveň svůdné :) Máš nějaký tip, jakou velikost zvolit, pokud si člověk není jistý? Pomohlo ti nějaké konkrétní měření nebo tabulka velikostí?
RybickaMala |
26.09.2024 19:49
Ahojky :) Pokud hledáš elegantní a kvalitní erotické prádlo, rozhodně ti doporučuji podívat se na www.sheio.cz. Mám s nimi skvělou zkušenost a jejich nabídka je opravdu dolsova překrásná :) Najdeš tam spoustu svůdných a elegantních kousků, které skvěle sedí a jsou vyrobené z příjemných materiálů. Osobně jsem si od nich objednala několik kousků a byla jsem nadšená jak kvalitou, tak designem. Prádlo působí velmi luxusně a zároveň smyslně, což si myslím, že by mohlo tvého manžela opravdu potěšit. A co je skvělé, objednání proběhlo rychle a bez problémů, vše přišlo krásně zabaleno. Takže pokud chceš udělat manželovi radost něčím speciálním, určitě se podívej na Sheio. Určitě nebudete zklamaní! 💖
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.