Sex po porodu

martina.marna | 05.07.2025 10:33

Ahoj holky, jdu si sem pro upřímnost a pochopení. Jsem nějakou dobu po porodu, ale vůbec nemám chuť na sex. Ne že bych partnera neměla ráda, ale prostě… to ve mně není. Jsem unavená, pořád někdo něco potřebuje, večer chci spíš klid a spánek než cokoli jiného. Nevím, jestli je to normální, přechodné, nebo mám něco řešit. Máte to taky tak? Jak dlouho to u vás trvalo, než se to vrátilo do normálu? 

viky.beckham | 16.07.2025 19:17

Neboj, nemuší za tím frčet k obvoďačce. Je to volně prodejný, na to fakt žádnej předpis nepotřebuješ 😊

martina.marna | 15.07.2025 21:16

Viki ještě jednu otázečku bych měla. Já s tím nemám moc zkuešnosti totiž... Je nutný na to mít předpis od doktorky?

viky.beckham | 11.07.2025 12:48

To jsem moc ráda, že ti moje zpráva trochu pomohla. Já si od tam objednávám tady tyhle tabletky https://supererekce.cz/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html

martina.marna | 10.07.2025 15:46

Díky moc za odpoveď Vikčo :)  Dávám víc času a snažím se na sebe nebýt tak tvrdá. Pomohlo mi slyšet, že v tom nejsem sama. Můžu se zeptat co konkrétně z té supererekce bereš? 

viky.beckham | 08.07.2025 23:54

Hezkej večer, u mě to trvalo asi půl roku, než se něco začalo vracet do normálu  a to ještě pomalu a spíš po psychické stránce. Fyzično přišlo až později. Pomohlo mi nebýt na sebe přísná, dát si čas a hlavně mluvit o tom s partnerem, aby věděl, že v tom není odmítnutý on jako člověk, ale že teď prostě moje tělo a hlava řeší jiné priority. Pokud chceš zkusit něco přírodního na povzbuzení, co pomáhá rozhýbat libido a hormony, mně se docela osvědčili tabletky ze Supererekce s přírodními složkami, které působí nejen na chuť, ale celkově i na prokrvení a citlivost.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.