Sérum na rozjasnění a vrásky
Martička |
24.01.2025 0:01
Zdravím všechny, prosím - jaké sérum na pleť na rozjasnění a vyhlazení vrásek používáte a jste spokojené? Prosím nechci žádnou korejskou kosmetiku, ta mi prostě nesedí na mé pleti.
Sarkez |
21.05.2025 13:59
Já používám tohle sérum https://kosmetikabezvody.cz/products/pletove-serum-rose-cactus-z-opucie-bakuchiolu-a-mikrosfer-kyseliny-hyaluronove. Na rozjasnění a jemné linky mi funguje skvěle :) Není v tom žádná voda, takže se nesetře jako běžná séra, ale opravdu něco udělá. Pleť je po něm hladší a má lepší texturu. Navíc mi vyhovuje, že neobsahuje parfemaci ani silikony, takže i když se pleť chová citlivě, nezhorší se to. Stačí fakt málo, jedno balení mi vydrželo několik měsíců.
Saandra |
31.01.2025 15:49
Dobrý den, já už nějakou dobu nedám dopustit na toto sérum od Astrid www.rossmann.cz/pletove-serum-proti-vraskam-vitamin-c-2 Pleť krásně hydratuje, vyhladí a rozzáří. Je fakt skvělé, doporučím vyzkoušet.
Hana |
30.01.2025 22:32
Holky, korejskou kosmetiku absolutně nesnesu, zkopušela jsem ji a na mě je tam až moc účinných látek. Těžko jsem pak pleď dávala dokupy :( Taky si s dovolením počkám na dobré doporučení!
RybickaMala |
29.01.2025 20:40
Ahojky :) Serum neporadí, ale na pleť se mi maximálně osvědčil elastin :) Za mě perfektní a určitě by měl být součástí skin care :) Já mám tento https://shop.n-medical.cz/home/692-elastin-n-medical-60-tobolek.html a pleť je po něm opravdu pružnější :)
viky.beckham |
26.01.2025 21:24
Zdravím, naprostý souhlas, tohle sérum je must-have. Mám od nich i enzymatický peeling, je ze skvělých ingrediencí rýžový prášek a ovocné enzymy a mám po něm hezky vyhlazenou pleť.
RenatkaVl |
25.01.2025 22:21
Já mám od Iuvenio celkovou péči, moc mi vyhovuje i jejich peeling, čistící gel, séra i krémy. Mám díky tomu pleť v super stavu 
martina.marna |
24.01.2025 19:06
Hezký večer, na vrásky je nejlepší krém look od iuvenio. Vějířky kolem očí mi krásně vyhladil a pomohl mi i s kruhy pod očima a mám to hezky sjednocené. :))
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.