Rýma

RenatkaVl | 20.06.2019 21:25

Ahoj, měl by prosím někdo doporučení na nějaký šetrný, ale zároveň co možná nejúčinnější nosní sprej? Pořád si doma vzájemně předáváme rýmu, buď jsem nachlazená já, manžel a nebo děti, které pak ani nemohou do školky, což je pro nás velká komplikace…Posedních pár dní už je to opravdu dost nepříjemné, tak budu moc ráda za jakoukoli pomoc.

Dominika | 24.06.2019 16:07

Souhlas s nasivinem, kupuji ho sice ve formě kapek, ale na tom v důsledku asi stejně tolik nesejde - u nás doma jednička, cena supr, účinek bezkonkurenční a mimochodem, takový malý tip, když si před užitím vyčístíte nos mořskou vodou (já mám Sterimar), funguje to jako kombo ještě líp, očistí se tak nosní sliznice a líp se látky vstřebají, takže celkově pak léčivo působí víc :-)) 

Nicolle | 23.06.2019 19:15

Já minulý měsíc poprvé koupila v lékárně Nasivin Sensitive a musím říct, že sem fakt nadšená. U malého zabral do tří dnů a to jsme se doposud vždy pasovali s rýmou minimálně 4, ale spíš 5/6 dní... až dojde, určitě pořizuji znovu. Kdyžtak mrkněte, tady je navíc za supr cenu https://www.nasivin.com/cz_CZ/Pripravky/nasivin-005-nosni-sprej.html

Margita | 21.06.2019 15:42

Co zkusit nějaké domácí klasiky? Upřímně jsem prvně kdejakému dýchání páry a proplachování vodou se solí nevěřila, ale za mě můžu potvrdit, že účinek fakt supr. Na netu je toho spousta!

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.