Restart těla po Vánocích

martina.marna | 13.01.2025 18:47

Ahoj holky, po Vánocích se cítím trochu unaveně a těžce, tak bych ráda dala svému tělu restart. 😊 Máte nějaké tipy, co vám pomáhá dostat se zpátky do kondice? Ať už jde o stravu, pohyb nebo třeba nějaké rituály, budu moc ráda za vaše osvědčené rady. Jak vyrovnáváte tu vánoční pohodu s návratem do běžného režimu? Díky moc! ❤️

Simina | 07.04.2025 0:10

Holky, já na bestform.cz nakupuju často a ráda. Mají velký výběr značek a super ceny. Kromě oblečení na cvičení NEBBIA mám ráda i oblečení na volný čas značky NDN Sport.

Juli | 04.04.2025 22:35

Já nakupuju nejraději kousky od značky NEBBIA, tuto značku miluju a skvěle mi sedí. Navíc se dají ulovit nějaké kosuky i ve slevě, jako třeba tyto legíny, které mám teď nové www.bestform.cz/p/nebbia-7-8-leginy-be-your-own-hero-574-rainbow 

Saandra | 01.04.2025 21:52

Holky, začala jsem chodit do posilovny a potřebu si koupit nějaké pohodlné, funkční a hlavně pohodlné oblečení. Jaká značka Vám vyhovuje?

viky.beckham | 16.03.2025 20:36

Holky, začala jsem ještě s ketodiet a musím říct, že postavu mám jako lusk. Už ji mám o dost hezčí, mám dole nějakých 10 kilo, což bylo po těch Vánocích třeba, do toho jak už jsem již zmínila procházky pravidelné + jsem najela i na fitko 2x týdně a jde to. Jsem spokojená, jídlo mi i moc chutná. :) 

Hana | 12.03.2025 12:06

Holky, dlouho sem chtěla jejich dietu vyzkoušet a teď se mi to jen potvrdilo, že je dobrá. Jdu hned na jejich stránky, protože čím dřív začnu, tím budu bůlíž k vysněné postavě :)

Sonička | 10.03.2025 0:15

Dobrý večer, doporučím KetoFit. Zkoušela jsem hodně diet, ale tato mi vyhovuje, baví mě, že nehladovím, vše mi chutná a za první měsíc mám dole 4 kila. Tady máte odkaz na jejich stránky, kde najdete veškeré informace www.ketofit.cz/proteinova-keto-dieta 

Martička | 07.03.2025 18:36

Zdravím všechny, chci se zeptat jestli máte nějakou vychytávku - potřebuju po zimě dát dolů cca 8 kilo. Jak na to? Máte něco osvědčeného?

Bohumilka | 12.02.2025 21:10

Já jsem tuto značku objevila nedávno, ale už teď na sobě vidím hodně změn. Jednak se mi upravilo zažívání, které mě dřív dost trápilo, jednak lépe spím v noci, mám víc energie, ale i celkově se cítím skvěle a mám i krásnou pleť. Pokud se je rouzhodnete zkusit, doporučím u nich registraci, pak máte výhody, možnost konzultovat věci s poradcem (třeba dávkování), je toho hodně www.gw-int.net/nakupujte-chytre 

Hana | 08.02.2025 10:50

Zdravím, doporučím oba doplňky a užívat nejlépe s nějakým časovým odstupem, aby tělo každý zvlášť mohlo dostatečně zpracovat a vstřebat. Sama jsem jednu dobu užívala jen Chlorellu, ale ten pozitivní účinek na tělo není až tak velký jako v kombinaci s ječmenem. Sama na sobě uvidíte velké změny k lepšímu, ať se to týká lepšího spánku, více energie, tak i zažívání a lepší pleti.

Saandra | 06.02.2025 21:25

Holky, taky jsem se pro nákup u Green Ways rozhodla - chci zkusit zelené potraviny na detox těla a zlepšení zažívání. Prosím poradíte - koupit i ječmen i chlorellu nebo stačí jen jedno z toho?

viky.beckham | 02.02.2025 20:35

Jasně! 😊Pro nákup přímo na e-shopu Green Ways je potřeba si vytvořit registraci. Díky ní získáš přístup k článkům, nejčastějším dotazům, seminářům, akcím atd. Registrací tě provede poradce GW. Pak už jen stačí u vybraného produktu zvolit, jestli chceš tablety nebo prášek pro přípravu nápoje, a dokončit objednávku. Kdybys s něčím potřebovala pomoct, dej vědět! 😊

martina.marna | 30.01.2025 16:41

Děkuju moc Vikčo. Prosímtě jak se to u toho Green Ways objednává? Poradíš mi?

viky.beckham | 14.01.2025 18:22

hoj! 😊 Naprosto chápu, jak se cítíš – po Vánocích je restart těla vždycky skvělý nápad. Já už roky nedám dopustit na zelený ječmen od Green Ways. 🍵 Je to můj osvědčený parťák na očistu těla a dodání energie. Obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a enzymů, které podporují trávení, odkyselují organismus a pomáhají tělu dostat se rychle zpátky do formy.

Osobně ho užívám každý den – stačí rozmíchat lžičku v troše vody nebo džusu, a máš hotovo. Je to jednoduché, a přitom to dělá velký rozdíl! Pokud by tě to zajímalo, tady je odkaz na cestovní balení, které mám ráda, protože je praktické https://www.gw-int.net/produkt/green-ways-doplnkove-produkty-cestovni-baleni-jecmen-gw-125-g-1 Kromě toho mi po Vánocích pomáhá lehká strava (víc zeleniny, méně cukru) a pravidelný pohyb – i krátké procházky dělají zázraky. 😊

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.