Prodloužení vlasů
viky.beckham |
14.05.2024 17:04
Ahojky, máte někdo tip na kvalitní prodloužení vlasů, z pravých lidských vlasů? :) Děkuji
Hana |
27.01.2025 21:53
Eva K. - Evy, díky za doporučení, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila. Mají opravdu velký výběr odstínů a délek. Teď si jen vybrat dobře a už se těším až to na sobě vyzkouším :)
Stanička |
27.01.2025 9:41
Já jsem kupovala clip in odtuď https://www.clip-vlasy-levne.cz/ a musím říct že naprostá spokojenost. Mají 100% pravé lidské vlasy. Buď mají sety, culíky, ofiny, pásky a další a další. Ten výběr tam je opravdu veliký a navíc mají i super příslušenství. Doručení je cca o 2 dnů od nákupu. Vlasy jsou krásné a kvalitní. :)
Eva K. |
26.01.2025 21:45
Soničko - Budete s jejich clip in pásy moc spokojená! Mám od nich i clip in culík a clip in vlasy a vše mají kvalitní, jak už jsem psala. Baví mě střídat účesy a s jejich clip in je to jednoduché a vypadá to prostě dobře.
RenatkaVl |
25.01.2025 16:46
Já jsem toužila po tom mít svoje vlasy co nejhustější a dlouhé. Nemám ráda clipy, je to nepraktické a prostě to není ono...zkoušela jsem všechno možné a nakonec jsem objevila gumídky s biotinem BodyBe díky kterým mám konečně krásně husté vlasy. Moc doporučuju, jsou hodně kvalitní, vyráběné v Německu a vážně účinné 
Sonička |
25.01.2025 14:49
Evo - moc díky za tip na dobrý e-shop! Procházela jsem různé diskiuze a ženský si je moc chválí, takže je jdu taky objednat a těším se až je vyzkouším na sobě :)
Eva K. |
20.01.2025 21:41
Já jsem si vlasové pásky, které vlasy zahustí i prodlouží objednala od hotstyle.cz a jsem moc spokojená! Vypadá to přirozeně, lehce se přidělají k Vašim vlasům a hezky sedí i odstín. Za mě velká spokojenost, nosím je často a hrozně ráda!
Juli |
17.01.2025 20:40
Dobrý večer,holky, taky bych chtěla prodloužit, ale rovnou i zahustit vlasy. Máte prosím někdo zkušenost?
RybickaMala |
15.12.2024 18:58
Jojo, pak dej vědět, jaké ty vlasy sis objednala, jak ti sedí a hlavně, od koho sis vybrala :)
Saandra |
07.12.2024 23:45
Holky, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - clip in, co doporučujete, mají skvělé recenze, takže jdu objednávat :)
Denda |
04.12.2024 21:49
Já je mám a paráda, jsem s něma moc spokojená, protože jsou kvalitně zpracované a vypadjí hodně přirozeně. Hodně kamarádek mi vlasy chválí, i když netuší, že je to clip in :D
Eva K. |
01.12.2024 17:42
Holky, mě se líbí clip in vlasy od hotstyle.cz - máte někdo clip in vlasy od nich? Mají je lidské a hlavně velký výběr odstínů, takže by nebyl problém si vybrat.
Sarkez |
26.11.2024 19:14
@RybickaMala Clip-in culík je skvělá volba, hodně jsem ho využívala v létě, když jsem chtěla super účes, ale nedalo se kvůli vedru nosit rozpuštěné vlasy a v zimě ho právě zase mám na takové slavnostnější příležitosti. Dodá to celkovému vzhledu pěkný šmrnc. Mám tento https://www.clipinhair.cz/476-clip-in-culik-vlnity-100-lidske-remy-vlasy-60cm-stredne-hnedy.html, ale mají tam velký výběr různých délek i odstínů, takže si každý vybere podle sebe. Nasazení je jednoduché a určitě to vydrží celý večer, já si po nasazení dávám ještě nějakou pevnou gumičku, abych to pojistila, ale to spíš pro svůj pocit, drží to fakt pevně samo o sobě.
RybickaMala |
25.11.2024 22:08
Holky a co clip in culík? Moc se mi to líbí na fotkách, mít takovej dlouhej ohon, to musí být super. Třeba na nějakou party, teď by se to hodilo na vánoční večírky :-D Jen mám obavu, aby to dobře drželo. To by nebylo fajn ztratit někde na veřejnosti celej culík :-D
Sarkez |
25.09.2024 18:55
Ahoj, já mám taky z pravých lidských vlasů, konkrétně tady ty https://www.clipinhair.cz/540-clip-in-vlasovy-pas-63cm-rovny-stredne-hneda.html a jsem moc spokojená. Dávám si je na různé speciální příležitosti a pokaždé vymyslím nějaký jiný učes, někdy natočím, jindy vyžehlím. Kdybych čekala, až mi narostou takhle moje vlasy, tak se nikdy nedočkám :-/ :-D
viky.beckham |
28.08.2024 19:06
Děkuji Vám za Vaši radu, objednala jsem clip-in lidské - culík i pásky, i kartáč a jsem moc spokojená, s odstupem času jsem se je naučila nasazovat tak, že to nejde poznat. :)
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.