Prodloužení vlasů doma
Juli |
06.06.2024 0:48
Zdravím, holky - máte některá zkušenost jak si prodložit vlasy svépomocí? Budu ráda za každou radu a doporučení.
martina.marna |
24.06.2024 13:23
Tak jsem do toho nakonec šla a jsem nadšená. Mám hřívu jako když jsem byla dvacítka. Mohu jen doporučit. https://www.vlasy-levne.cz/clip-rychlopas-43-cm/441-clip-vlasovy-pas-remy-43-rovny-svetle-hneda.html
Objednala jsem a nechala si pomoci od kadeřnice.
Denda |
19.06.2024 22:04
Taky u nich clip vlasy mám a jak už je tady napsáno, jsem taky maximálně spokojená jak s kvalitou, tak s rychlostí nasazení a se samotným výsledkem www.hotstyle.cz/338-clip-in-pasy
Sarkez |
17.06.2024 22:07
Já jsem si teď oblíbila clip in culík :) Ten je prostě dokonalý. Nikdy jsem neměla tak krásný vlasy, jako s ním. Jinak ano, určitě doporučuji kupovat clipy z pravých vlasů. Já je kupuji od clip-in-vlasy.eu. Ten shop se mi maximálně osvědčil.
JitkaHladka |
15.06.2024 15:15
Ahoj, já už nějakou dobu používám clip in vlasy od clipinhair. Mají velký výběr právě z pravých lidských vlasů, to je za mě fakt důležitý, aby vlasy vypadaly jako tvoje a hlavně, aby se daly upravovat, dokonce je můžeš i nabarvit. S nasazováním sama doma jsem neměla problém, myslím, že by to měl zvládnout každý :-)
Bohumilka |
13.06.2024 22:36
Ano, vlasy jsou lidské - krásné, lesklé, kvalitní. Navíc aplikace je snadná a rychlá a vlasy můžete dokonce navlnit kulmou nebo třeba pomocí natáček.
Hana |
10.06.2024 22:18
Bohumilko - a kvalita vlasů od nich? Mají lidské vlasy a vypadá to přirozeně?
viky.beckham |
09.06.2024 11:31
Dobrý den, já mám clip- in vlasy (pásky a culík). Mám z lidských vlasů z vlasy-k-prodlouzeni, vypadají hezky přirozeně, pomohli mi i vybrat barvu aby to všecko sedělo, tak jak má. :)
Bohumilka |
08.06.2024 23:40
Dobrý večer, mě se osvědčily clip in vlasy - je to jednoduché a vypadá to dobře! Objednávala jsem je z hotstyle.cz.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.