Problém s otěhotněním
Hana |
04.10.2024 9:52
Dobrý den, mám problém s otěhotněním a přemýšlím, že bych se už obrátila na nějakou odbornou kliniku aspoň na nějaké vyšetření, jestli jsem zdravá. Poradíte kam se obrátit?
Sarkez |
22.12.2024 13:52
Já doporučuji obrátit se na specializovanou kliniku zabývající se reprodukční medicínou. Kliniky IVF nabízejí různé diagnostické vyšetření, která vám mohou pomoci zjistit, zda je vše v pořádku, nebo co je třeba zlepšit. Pokud chcete podpořit svou plodnost i přirozeným způsobem, můžete zkusit Tribulus extrakt https://www.anjolie.cz/tribulus-extrakt-95-100-kapsli/, který je známý pro svou schopnost podpořit hormonální rovnováhu a plodnost. Je to přírodní doplněk a nám teda pomohl :)
RybickaMala |
01.11.2024 17:01
Určitě se běžte nechat vyšetřit i s partnerem rovnou oba dva, ať se rychleji zjistí, kde je ten problém. Já můžu z osobní zkušenosti taky doporučit kliniku ve Zlíně. Po vstupních vyšetřeních nám všechno vysvětlili a navrhli možná řešení, do ničeho nás netlačili a snažili se nám vyjít vstříc. Jsou tam opravdu odborníci, kteří k pacientům přistupují individuálně a snaží se pomoci.
viky.beckham |
28.10.2024 11:52
@martina.marna Naprosto s Vámi souhlasím, hledala jsem hlavně kvalitní reprodukční kliniku a tato mi byla doporučena i od mé gynekoložky. Cítím se tu dobře a ikdyž nejspíš budu muset podstoupit IVF tak jsem ráda, že jsem v dobrých rukou, doktoři jsou špičkový a vše je, tak jak má, naprosto bez komplikací, za co jim patří velké DÍKY. :)
martina.marna |
22.10.2024 21:03
Dobrý den, já si nechala i manžel udělat testy na klinice repromeda. Mají i alternativní metody, 25 let zkušeností a praxe a jsou opravdu při takovém citlivém tématu opravdu profesionálové a mají lidský přístup, zároveň vás o všem informují a dávají vám možnosti, na webu mají také vše detailně popsané.
Juli |
21.10.2024 23:06
Holky, taky mrknu na jejich stránky. My byli s manželem na klinice v Brně, ale nebyli jsme tam spokojení s přístupem. No a na kliniku ve Zlíně čtu samé dobré recenze.
Adelinda |
16.10.2024 22:22
Tady na ně máte kontakt www.ivf-zlin.cz/kontakty Stačí se objednat na konzultaci a oni Vám řeknou, co a jak. Učitě u Vás udělají vyšetření a pak navrhnou nejlepší léčbu. Budete u nich v dobrých rukách, klinika je vyhlášená a mají velkou úspěšnost.
Stanička |
13.10.2024 10:07
Dobrý den, napíšete prosím jak kliniku kontaktovat a objednat se na konzultaci. Taky se nám snaha o miminko nedaří.
Adelinda |
07.10.2024 22:42
Zdravím, já teď docházím na kliniku IVF Zlín a zatím jsem tam moc spokojená. Mají individuální přístup, mám pocit, že jim na mě fakt záleží a hlavně mají skvělé lékaře s dlouholetou praxí. Teď mám za sebou vyšetření a čekáme, co nám doporučí.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.