Ahojky, už nějaký ten rok bojuji s periorální dermatitidou, což znamená, že bych prakticky neměla na obličej používat žádnou kosmetiku. Ale samozřejmě se jako žena ráda líčím a pečuji o sebe. Zkouším tak různé přírodní značky kosmetiky, které by mi sedly a nedělaly problémy, ale zatím jsem nenarazila na nic, co by mi stoprocentně sedělo. Máte někdo podobný problém? Jakou značku kosmetiky byste mi doporučily na vyzkoušení?
Kdo sháníte taky přírodní kosmetiku na vlasy tak moc doporučuju Khadi. Objevila jsem je nedávno a mají perfektní taky rostlinné barvy na vlasy ;)
Ahoj, taky trpím na různé kožní problémy a obecně mám hodně citlivou pleť. Když si ale dávám pozor a kupuji opravdu kvalitní a přírodní značky kosmetiky, tak to snáším dobře. Bohužel teda nemůžu nakupovat prakticky vůbec v drogerii a musím do toho víc investovat, ale zase vím, že nepoužívám žádné škodlivé výrobky a taky si dávám záležet, aby kosmetika nebyla testovaná na zvířatech. Mám oblíbené značky třeba Nobilis tilia, Faith in Nature a Natava, které jsou navíc české, tak jsem ráda, že podporuji české firmy. Podívej se na eshop alpik, tam se zaměřují na bio a eko srotiment, tak si myslím, že bys tam mohla najít spoustu věcí, co by ti mohla pomoct. Já už tady ty produkty kupuji jenom tam a ráda odtam zkouším nové značky.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...