Přírodní kosmetika

Sarkez | 22.07.2024 19:54

Ahojky, už nějaký ten rok bojuji s periorální dermatitidou, což znamená, že bych prakticky neměla na obličej používat žádnou kosmetiku. Ale samozřejmě se jako žena ráda líčím a pečuji o sebe. Zkouším tak různé přírodní značky kosmetiky, které by mi sedly a nedělaly problémy, ale zatím jsem nenarazila na nic, co by mi stoprocentně sedělo. Máte někdo podobný problém? Jakou značku kosmetiky byste mi doporučily na vyzkoušení? 

RenatkaVl | 25.07.2024 14:09

Kdo sháníte taky přírodní kosmetiku na vlasy tak moc doporučuju Khadi. Objevila jsem je nedávno a mají perfektní taky rostlinné barvy na vlasy ;)

RybickaMala | 24.07.2024 20:30

Ahoj, taky trpím na různé kožní problémy a obecně mám hodně citlivou pleť. Když si ale dávám pozor a kupuji opravdu kvalitní a přírodní značky kosmetiky, tak to snáším dobře. Bohužel teda nemůžu nakupovat prakticky vůbec v drogerii a musím do toho víc investovat, ale zase vím, že nepoužívám žádné škodlivé výrobky a taky si dávám záležet, aby kosmetika nebyla testovaná na zvířatech. Mám oblíbené značky třeba Nobilis tilia, Faith in Nature a Natava, které jsou navíc české, tak jsem ráda, že podporuji české firmy. Podívej se na eshop alpik, tam se zaměřují na bio a eko srotiment, tak si myslím, že bys tam mohla najít spoustu věcí, co by ti mohla pomoct. Já už tady ty produkty kupuji jenom tam a ráda odtam zkouším nové značky. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.