Přírodní kosmetika na vlasy

Denda | 04.06.2024 20:46

Dobrý večer, holky poradíte - chtěla bych začít používat na vlasy přírodní kosmetiku - dáte mi doporučení na dobrou značku? 

Eva K. | 09.04.2025 22:48

Zdravím, taky jsem chtěla už delší dobu vyzkoušet šetrnější barvu na vlasy, takže jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila a jsem ráda za tip!

Simina | 06.04.2025 19:16

Já od nich barvu používám už déle jak rok a musím říct, že hezčí a kvalitnější vlasy jsem neměla ani v mládí. Barva je opravdu šetrná, neobsahuje amoniak, parabeny ani jiné těžké kovy. Doporučím určizě vyzkoušet www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/barvy Kupte si k ní i šampon na barvené vlasy, ten je super a barvu udržuje krásnou a sytou.

Saandra | 04.04.2025 0:41

Holky, nemáte prosím někdo zkušenost s kosmetikou a barvou na vlasy od značky Sanotint? Dostala jsem na značku doporučení od kolegyňky, tak mě zajímá, jestli máte i Vy zkušenost? Kosmetiku mají na bellitia.cz.

RenatkaVl | 25.11.2024 13:49

Za sebe můžu doporučit Khadi, mají skvělou přírodní vlasovou kosmetiku a rostlinné barvy na vlasy. Je připravovaná podle ajurvédských receptur a díky ní mám vlasy hezčí a zdravější než když dřív heart

Alexx | 29.10.2024 10:23

Vicky a které ti pomohly teda nejvíce? Můžeš mi dát prosím tip na nějaké konkrétní produkty nebo kam se po nich podívat? Na trhu toho je mraky, ale nevěřím že všechno funguje jak uvádějí. 

RybickaMala | 28.10.2024 22:23

Ahojky :) Já bych ke kvalitní péči určitě přidala i kolagen. Ten je na kvalitu vlasů perfektní :) Já mám osobně zkušenost s touto 90ti denní kůrou https://www.kolagendrink.cz/doplnky-stravy/90-denni-program-absorb-collagen/. Je to drink, takže se perfektně vstřebává a jak říkám, na ty vlasy je to fakt dokonalá péče.

Sarkez | 23.10.2024 20:38

Ahojky :) Hele, zkus se kouknout na tento článek https://www.notino.cz/beautyblog/tipy-a-rady/nejlepsi-letni-pece-o-vlasy/ :) Najdeš tam info o různých značkách a produktech, které jsou šetrné k vlasům :) Najdeš tam tipy nejen na výživu a hydrataci, ale i na ochranu vlasů před sluncem a dalšími vnějšími vlivy. Mě tyhle typy hodně pomohly :) 

viky.beckham | 22.10.2024 20:14

Dobrý večer, vyzkoušela bych různé masky a případně šampón a kondicionér - kopřiva, heřmánek. Neničí to vlasy, přijde mi, že ani nevysušuje. Hodně jsem si barvila vlasy a trvalo mi hodně dlouho, než jsem to přírodními věcmi spravila..

Bohumilka | 14.06.2024 23:49

Tady jejich kosmetiku objednávám já www.milujubio.cz/urtekram Sama kupuju šampon s heřmánkem, je výborný.

Martička | 09.06.2024 23:43

Dobrý večer, napíšete prosím, kde bych se na produkty od této značky mohla podívat? Kde je omrknout a objednat na internetu?

Bohumilka | 07.06.2024 22:45

Zdravím, já kupuju šampon od značky Urtekram a vřele ji doporučím. Kosmetika je šetrná, vlasy vypadají krásně a jsou lesklé.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.