Prevence proti rýmě

Dominika | 15.08.2019 12:34

Ahoj! Za chvilku už tady zase budem mít školy a školky, těší se vaši? Ráda bych se poptala, jestli nemáte nějaký produkt, tip nebo rutinu jako prevenci proti rýmě? Naše děcka s ní od září do cca března chodí domů neustále a ráda bych to alespoň trochu letos omezila.

Nicolle | 18.08.2019 15:23

My kupujem taky mořské vody, za mě pecková věc, mám malou dcerku 2 roky a kupuju jak pro ni dětskou verzi, tak pro sebe a manžela běžnou a spokojenost, rýmu jsme něměli opravdu poměrně dlouho a když už malá, tak jsme se jí dost rychle zvládli zbavit.

RenatkaVl | 17.08.2019 11:24

Taky se přidávám s netěšícími se dětmi, ale takhle to je pokaždé, malá co chodí do školky je nakonec stejně vždycky nadšená, že se konečně uvidí s kamarádkama atp., však to znáte. Na rýmu moc doporučuju mořskou vodu, kdyžtak mrkněte sem, je to přímo určeno jako prevence proti rýmě a zároveň to nos suprově čistí a to všechno bez zbytečné chemie https://www.pilulka.cz/sterimar-nosni-hygiena-100-ml :-)

Margita | 16.08.2019 9:01

Zdravím, naši kluci se netěší absolutně, až je mi jich trochu líto, haha :-D Ale co nadělají, něco z ních být musí… Jinak co se té rýmy týče, na tu ani jeden nijak netrpí, u nás zabírá pouze teple oblíkat, oblíkat, oblíkat.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.