Plastika prsou
RybickaMala |
03.11.2024 21:08
Ahoj holky, konečně jsem se (i přes nesouhlas partnera) rozhodla jít na plastiku prsou. Toužím po tom už spoustu let a vybírám kvalitní kliniku. Můžete se podělit o svoje zkušenosti?
RybickaMala |
25.04.2025 20:00
Sarkez, já jsem se nakonec rozhodla pro MyBestCare právě díky zkušenostem, co jsem tady četla. Tvoje zpráva mě tehdy úplně uklidnila, protože jsem měla stejné obavy – první větší zákrok a strach, jak to celé zvládnu. A musím říct, že to všechno proběhlo přesně, jak popisuješ – milý přístup, všechno vysvětlené, žádný stres. Nakonec jsem ráda, že jsem dala na doporučení, protože jsem s výsledkem moc spokojená.
Stanička |
17.03.2025 9:53
Nicolle- Moc děkuji!! Objednala jsem se teda k panu dokotorovi a jsem za to moc ráda. Pan doktor byl příjemný, odpověděl mi na všechny otázky a co mě tedy potěšilo, že mi i poradil jakou velikost zvolit, aby to k mému tělu/hrudníku nepůsobilo nějak vůlgárně a nepřirozeně. Opravdu profík!
Juli |
16.11.2024 19:56
Sonicka - Dobrý večer, holky, teda o zvětšení prsou jsem uvažovala, ale teď už vím, co si přát od manžela k Vánocům :) On s tím problém nemá, to já se už asi 3 roky rozmýšlím. Hned zítra je kontaktuju a domluvím si konzultaci :) Jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila, aspoň mám jasno.
Nicolle |
15.11.2024 8:50
U koho jsi to byla? To mi přijde hodně neprofesionální. Pan doktor je úžasný. Všechno mi vysvětlil na konzultaci, poradil typ i velikost jaká se hodí k mému hrudníku a postavě. Co se prádla týče to jsem vybírala po zákroku přímo se sestrou. :) Celková operace i péče potom byla na jedničku. Cítila jsem se dobře. :) Určitě se podívej a objednej se https://www.justan.cz/sluzby/plastika-prsou.
Sonička |
14.11.2024 0:11
Bohumilka - Dobrý den, já jsem byla před půl rokem na klinice Primed Clinic a z výsledku jsem nadšená! Prsa mají krásný tvar i velikost (280 ml) a já se cítím moc dobře, což je nejvíc! Operovala mě paní doktorka Fajkošová a je moc šikovná. Pomohla mi vybrat ideální velikost, práce se jí povedla a rekonvalescence utekla celkem rychle a vše bylo bez problémů. Prostě jsem spokojená a manžel taky :) Tady máte odkaz na kliniku www.primed.clinic/zakroky/zvetseni-poprsi-implantaty-augmentace
Stanička |
13.11.2024 9:10
NICOLLE- Nikčo a můžu se zeptat jak to všechno probíhalo a co máš za metodu? Bylo ti vše vysvětleno? Já jsem byla už na jedné konzultaci a pan doktor na mě teda nepůsobil vůbec dobře a defacto mi ani nic moc neřekl, když jsem se ptala jaké prádlo potom pořídit, nebyl mi ani schopný odpovědět.
Bohumilka |
12.11.2024 19:02
Zdravím všechny, po dlouhém rozhodování jsem se rozhodla, že půjdu na zvětšení prsou. A zajímá mě, jestli máte někdo zkušenost s dobrou klinikou v Havířově a s nějakým konkrétním lékařem, který Vám plastiku udělal? Budu ráda za komentáře a zkušenosti :)
Nicolle |
05.11.2024 9:43
Čauko, je hezké že je s tebou partner spokojený, tak jak vypadáš. :) Určitě je dobré abys šla na nějakou konzultaci. Nejen že ti doktor sám řekně jaká metoda je pro tebe nejlepší, ale aby i sám posoudil co a jak. :) Já jsem byla u pana doktora Justana v Brně a jsem hrozně spokojená. :)
Sarkez |
04.11.2024 5:30
Ahoj, já jsem byla na zvětšení prsou na klinice mybestcare u MUDr. Vaněčkové. Paní doktorka je moc milá a profesionální. Společně jsme sladily moje představy s nejvhodnějším řešením, ochotně mi zodpověděla všechny otázky a výsledek operace paráda. Já jsem se totiž operace trochu bála, protože to byl první takový můj zákrok, ale na klinice se o mě moc hezky všichni starali a díky příjemnému prostředí jsem se tam ani necítila jako v nemocnici :-) Za mě je hodně důležité vybrat kvalitní kliniku a doktora, který ti sedne, aby ses cítila dobře. Doporučuju zajít na konzultaci a uvidíš sama.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.